Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseli az ember, ha színész párja van?
Figyelt kérdés
Pontosítok: arra gondolok, hogy sok színésznek kell szerelmi jeleneteket előadnia, ahol általában van csók, intim jelenetek, főleg filmekben, ahol esetleg még a szexet is imitálják, meztelenek. Nyilván az ember hozzászokik egy idő után, hogy a párjának ez a munkája és nem úgy gondol rá, de azért nem lehet könnyű megszokni és ezzel élni. Ti mit gondoltok erről? Valakinek van esetleg valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ti hogy viselnétek el?2009. jún. 11. 12:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon egyéni, engem nem zavar, de mindenkinek jobb eldönteni mielőtt belemegy ebbe, hogy mennyire képes elviselni, hogy a párja esténként esetleg egy telt keblű nőt ölelget a színpadon. Nem jó ebben más véleményére támaszkodni, mert ha Mariskát kiborítja, hiába mondja Juliska, hogy ne is törődjön vele...
2/6 anonim válasza:
engem nem zavart . pedig a volt pasimat láttam párszor iszonyat jó nőkkel a színpadon.ez a munkája és kész.
3/6 anonim válasza:
Engem sem zavart. Az a munkája, azzal keresi a kenyerét. A problémák akkor kezdődtek, amikor nem tudta elválasztani a munkát a magánélettől. De szép évünk volt ^^
Egyébként egy zenésszel is hasonló a helyzet. Sőőőt. Ott még ugye mennek a rajongók is (tisztelet a kivételnek), hogy jajj de cuki, nézd a bugyim. :D
Ezért mondta az egyik barátnőm, hogy színésszel, zenésszel és orvossal nem szabad kezdeni x)
4/6 anonim válasza:
Ami engem illet, rengeteget jarok szinhazba, ott is dolgozok még iskola mellett, de a masik helyi szinhazba is eljarok. hat, lattam mar sok mindent.. de én nem tudnám elviselni. amugy is féltékeny tipus vok. viszont lattam mar olyan szinészeket is, akiknek csaladjuk, gyerekeik vannak és nem kicsapongóak.. ugy gondolom h megcsalhat egy virágárus is.. nem kell ahhoz szinésznek lenni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Utolsó: nem megcsalásról beszélek, csak érzelmileg engem pl. biztos vagyok benne, hogy rosszul érintene, ha a párom egy darabban másik nővel csókolózna, hiába ez a munkája, valahol azért fájna. Gondolom ez akkor emberfüggő, én nagyon érzékeny típus vagyok. Biztos nehéz lenne beleszoknom.
2009. jún. 11. 17:29
6/6 anonim válasza:
ez a színésztől is nagymértékben függ.Pl egy érzelmileg túlfűtött ember aki egy szép szótól szerelmes lesz.....ajjjajjjj...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!