Találkoztál már sztárral? Kivel?
Statiszta voltam Koltai filmjében a Magic Boysban. Forgattam Michael Madsennel, Szabó Győzővel, Pindroch Csabával és persze a rendezővel.
AZ apám színházban dolgozott, tehát sok akkoriban még nem olyan híres "celebbel" találkoztam.
Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Irigy Hónalj Mirigy, Zséda, Koós János (bár ő nem sztár), 4 for dance, Keresztes Ildikó,
SP, <3 Fluor <3 :))
(Utolsó vagyok)
Ja meg még Balázs Fecó .)
Tudom. :D
Amúgy a Fluoros nagyon jó volt, éjjel 00:30-kor abban a kisvárosban volt, ahol lakok, ezért tök családias hangulat volt. :) kb. 15-en lehettünk. "Lájk" nyomdát nyomott mindenkinek a kezére. :D Inkább ilyen beszélgetősre sikerült az este, de azért elénekelt pár számot (2-őt, 1x a lájkot, 2x a Mizut) :DD Sírok annyira jó volt. :)) +kaptam tőle a Fluor CD-mre aláírást, meg autogrammkártyára névreszóló dedikálást. (Bocs ha nem érdekelt de muszály volt leírnom:') )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!