Találkoztál már hírességgel?
Figyelt kérdés
Én a WestEndben láttam Patríciát a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből, és Hien-nel egy suliba jártam, sőt SP-vel is. Christian Panthera pedig máguselőadást tartott a sulinkban. Bár inkább küldföldi hírességekre lennék kiváncsi, persze a magyarok is jöhetnek!2009. okt. 6. 15:02
11/33 anonim válasza:
Persze, gondolod el is hiszem... Álmaidban max...
12/33 anonim válasza:
fenyő iván többszöris ,csányi sándor,novák péter,kovács patricia,bereczki zoltán,szinetár dora,sruff milán,katus attila,hirtelen ennyi még sok amugy csak nemmindet tudom felidézni:)
13/33 anonim válasza:
Hujber Ferivel, meg Kasza Tibivel, meg eccer egy BK-ssal, de arra már nem emlékszem pontosan..dx Amúgy az előző kettővel az aréna plázába..dx
14/33 A kérdező kommentje:
És külföldivel nem találkoztatok? :)
2009. okt. 14. 18:26
15/33 anonim válasza:
Én igen, Németbe találkoztam Shumi öccsével Ralf S.-el, autogrammom is van tőle.
16/33 anonim válasza:
én láttam már bent somát meg adát.
17/33 anonim válasza:
fuu rengeteg emberrel
Király Viktor,Fekete Dávid,Katus Attila,Hujber Feri(szinkron hang válogatás),Tóth Gabi,Sp
18/33 anonim válasza:
Barátok Köztös Kingát láttam az Aréna Plázában.
Mindenki őket nézte, ő meg magassarkúban volt, fogta a pasija kezét és mosolygott mindenkire.
Furcsa lehet... ebben az egyszerű BK-ban szerepel, és ha feltűnik valahol, mindenki őt nézi...
19/33 anonim válasza:
Till Lindemann, Christian "Flake" Lorenz, Christoph "Doom" Schneider, Richard "Zven" Kruspe, Oliver "Ollie" Riedel, Paul "H" Landers"!
20/33 anonim válasza:
Nagyon sokkal mert előadóművész vagyok és sokat járom az országot és sok hírességgel találkozom.
És eddig még senkiben nem csalódtam.
Úgy értem mindenki tök normális és közvetelen.
A legaranyosabb a Barátok köztből Vili bá volt.
Ő jött oda bemutatkozni meg viccelődött is.
De tényleg mindenki kedves és aranyos.
Kár h ezt az arcukat nem mindenki ismeri :-9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!