Fiúk! Ti féltékenyek vagytok Justin Bieberre és a One Direction-re ezért b***zzátok őket? :D
Én szertem mindkettejüket, főleg a One Directiont:)) Bocs én is lány vagyok de írok, ha nem baj.
Amúgy az igaz h JB-nek elég lánys a hangja, és a kinézete is B*zis, de ez alapján csak a felszínes emberek ítélkeznek... Gratulálok nekik!
A 1D pedig egyáltalán nem b*zis, tök jól néznek ki, és szerintem sok fiú örülne annak, ha úgy nézne ki mint ők:)
A hangjuk és a zenéjük is nagyon jó és fülbemászó! Minegyinek volt már barátnője, és attól mert egy összertartó csapat és jó barátok, még nem kell őket fikázni:/
Bocs h ilyen hosszú lett
15/L
Én nem vagyok féltékeny. Mégis mire lennék az? Engem nem érdekel, melyik nem felé vonzódik, mi közöm van hozzá...
A One Directiont nem ismerem, Justin Bieber meg nagyon gyenge, igénytelen szar, kínvallatásnál talán működne a "férfias", magas frekvenciás nyávogása. Hatásos fegyver, el kell ismerni. Én 10 másodperc után inkább öngyilkos lennék.
Az, hogy annyi embernek tetszik, abból meg megint az igénytelenség tükröződik, meg a divatmajomkodás, meg "jajj, de cuki a JB..." (Cuki? Egyeseknek biztos. Tehetséges? NEM!) Csodás, hogy itt tartunk, manapság ez kell, a futószalagon gyártott "sztárok", igénytelen zenéi(?), amiket biztos, hogy semmilyen körülmények között, még véletlenül sem hallgatnék.
És itt most nem az ízlésvilágomról van szó, ha objektíven szemlélem a dolgokat, akkor is szemétbe valónak találom. Vannak olyan zenék, amiket nem szeretek, de azért meg tudom mondani, hogy igen, jó zene, igényes. Csak nem az én ízlésvilágom, ennyi.
Egy kérdés: mit szeretnek a tinilányok JB-be (Nem, nem Jenson Buttonról van szó), és mi a jó a zenéjébe? Mit lehet rajta szeretni?
(tessék lepontozni nyugodtan, szabad)
Senki nem tudja mi az a Rammstein? Kicsit (el)ismertebb dolog, mint Justin Bieber vagy az One Direction. Utóbbi a Csillag születikben volt? Nem tudom...
Én nem b+zizom le őket, mert nem ismerem őket személyesen. Az, hogy nyálas a zenéje, illetve elég kétkedő a viselkedése, az valóban az ő dolga. Csak ne kelljen hallgatni, hogy úristen milyen jó pasi, meg hogy megőrülnek a tinilányok, mikor meglátják.
Nem vagyok rájuk féltékeny, nem lakik a szomszédban, hogy lányokat hódítson el tőlem... szóval ennyi.
Amondó vagyok, hogy azok, akik a fent említett... khm... énekest és együttes kedvelik, leginkább olyan kislányok, akik a média áldozatai lettek. Divat lett a srácok körében a metroszexualitás, a lányok agyába pedig beleépítette a televízió stb., hogy ez menő. Teljsen meg tudom érteni az összes srácot, aki nem szereti se Biebert, se a One Direction-t, mert túl azon, hogy olyanok, mint valami megszeppent kislányok, a zenéjük valami katasztrófa. (Led Zeppelinen, Pink Floyd-on, és társaikon nevelkedtem, tudom, milyen a nagybetűs Zene).
Egyébként az érettebbek nem törődnek ezekkel a mai "csupasz csigákkal", mert tudják, hogy a normális lányok a FÉRFIakra buknak. :))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!