Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fiúk! Ti féltékenyek vagytok...

Bebe1997 kérdése:

Fiúk! Ti féltékenyek vagytok Justin Bieberre és a One Direction-re ezért b***zzátok őket? :D

Figyelt kérdés
Végülis 42.066.715 emberke kedveli csak Justint szóval megértem ha féltékenyek vagytok ;D..

2012. ápr. 10. 20:22
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
50%
hát utolsó kettőnek mondom hogy ha így viselkedtek akkor nem éppen ti vagytok az igazi férfiak... ebből is az látszik hogy csak féltékenyek vagytok rájuk... ^^"
2012. ápr. 12. 15:23
 12/51 anonim ***** válasza:
49%
Dehogy vagyunk, de attól még ezek nem igazi férfiak, ha most lenne egy háború szerinted az ilyen fajták védenének meg? Egy frászt az igazi férfiak.Most van ez a hülye divat hogy a lányoknak ez kötsög fiúk tetszenek akiben túl sok a női hormon.Nekem szerencsére normálisak a lányismerőseim is ők sem szeretik az ilyen kisfiúkat.
2012. ápr. 12. 17:05
 13/51 anonim ***** válasza:
58%
nem ők pont nem védenének meg minket mert nem a magyar nemzethez tartoznak... ők a saját hazájukat védenék meg...
2012. ápr. 12. 20:52
 14/51 anonim ***** válasza:
69%

nekem semmi bajom nincs velük. Bár soha nem lesznek a kedvenceim, mert sem a zenéjük sem a énekhangjuk nem tetszik, de szerintem jól néznek ki. :))

Én inkbább a magyar zenéket szeretem szóval nem is halgatok nagyon ilyesmiket ;D

2012. ápr. 13. 09:00
 15/51 anonim válasza:
89%
Szerintem ízlések és pofonok... semmi bajom sincs velük. És attól hogy leb***zzák őket a fiúk , nem biztos hogy féltékenyek... csak nem az ő stílusuk xD ;)
2012. ápr. 14. 21:50
 16/51 anonim ***** válasza:
56%

Jó látni, hogy van, ami sosem változik.

Ez már a mi kamaszkorunkban is gyakori párbeszéd volt, csak más nevek kapcsán:

Lány: Júj, cs cuki pasi!

Fiú: Ez??? Ez egy nyálgép! MI tetszik rajta?

L: Féltékeny vagy, mi? Mert ő minden csajnak bejön.

F: Én? Erre??? Dehogy vagyok! Ezerszer jobban nézek ki nála! ...stb.

:)

2012. ápr. 14. 22:11
 17/51 anonim ***** válasza:
42%
bocs, javítás: cs = de
2012. ápr. 14. 22:12
 18/51 anonim ***** válasza:
23%

Ha van itt olyan hímnemű lény, aki féltékeny Dzsásztin B*zi Bíberre, nagyon szépen szeretném megkérni, most azonnal ássa el magát a föld legmélyebb rétegébe.

Hálás köszönet millió embertársam nevében! :)

2012. ápr. 14. 22:51
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, de attól gondoltam idecsöppentek egy választ :D

Nekem különösebb bajom nem volt Justinnal mindaddig, amíg nem vált meghatározó tényezővé az életben. Amikor újonnan bejött a gyerek meghallgattam, és nem tetszett, ezért kikapcsoltam, és bekapcsoltam valami mást. És gy megvoltunk a jóembörrel a világ két távoli pontján. De mostanra ott tartok, hogy nem tudok úgy felmenni a netre, hogy ne látnék egy képet róla, hallanám, vagy akármi.

Nem bu*izom le, de ezt nem bírom kihagyni:

'World! Please, don't say that Justin Bieber is gay. We don't want him either.' -gay people.

ez csak poén, nem akartam senkit megbántani vele :)

Ja, és igen. Irigylem Justint, a pénzéért. Passzolhatna nekem egy keveset.

A One direction-ről annyit, hogy lassan ők is kezdik átvenni a dolgot, habár én nemrég tudtam meg, hogy kik azok. De őket egyelőre még bírom is, aranyosak, bár sosem fogom azt mondani, hogy szeretem őket, az tuti. :)

14/L

2012. ápr. 15. 16:40
 20/51 anonim ***** válasza:
56%
Én lány vagyok, de nagyon utálom a One Direction-t és Justin Biebert is és mindenkinek igaza van aki utálja őket, mert egyáltalán nem olyan jók mint azt hiszik a rajongók.
2012. ápr. 15. 23:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!