Fiúk! Ti féltékenyek vagytok Justin Bieberre és a One Direction-re ezért b***zzátok őket? :D
nekem semmi bajom nincs velük. Bár soha nem lesznek a kedvenceim, mert sem a zenéjük sem a énekhangjuk nem tetszik, de szerintem jól néznek ki. :))
Én inkbább a magyar zenéket szeretem szóval nem is halgatok nagyon ilyesmiket ;D
Jó látni, hogy van, ami sosem változik.
Ez már a mi kamaszkorunkban is gyakori párbeszéd volt, csak más nevek kapcsán:
Lány: Júj, cs cuki pasi!
Fiú: Ez??? Ez egy nyálgép! MI tetszik rajta?
L: Féltékeny vagy, mi? Mert ő minden csajnak bejön.
F: Én? Erre??? Dehogy vagyok! Ezerszer jobban nézek ki nála! ...stb.
:)
Ha van itt olyan hímnemű lény, aki féltékeny Dzsásztin B*zi Bíberre, nagyon szépen szeretném megkérni, most azonnal ássa el magát a föld legmélyebb rétegébe.
Hálás köszönet millió embertársam nevében! :)
Lány vagyok, de attól gondoltam idecsöppentek egy választ :D
Nekem különösebb bajom nem volt Justinnal mindaddig, amíg nem vált meghatározó tényezővé az életben. Amikor újonnan bejött a gyerek meghallgattam, és nem tetszett, ezért kikapcsoltam, és bekapcsoltam valami mást. És gy megvoltunk a jóembörrel a világ két távoli pontján. De mostanra ott tartok, hogy nem tudok úgy felmenni a netre, hogy ne látnék egy képet róla, hallanám, vagy akármi.
Nem bu*izom le, de ezt nem bírom kihagyni:
'World! Please, don't say that Justin Bieber is gay. We don't want him either.' -gay people.
ez csak poén, nem akartam senkit megbántani vele :)
Ja, és igen. Irigylem Justint, a pénzéért. Passzolhatna nekem egy keveset.
A One direction-ről annyit, hogy lassan ők is kezdik átvenni a dolgot, habár én nemrég tudtam meg, hogy kik azok. De őket egyelőre még bírom is, aranyosak, bár sosem fogom azt mondani, hogy szeretem őket, az tuti. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!