Ki még az aki gyűlöli Gomez kisasszonyt, meg a bíbörkéjét? XD
Én csak Beabert
Selenát birom I:P
még arról is cikket írnak, hogy leborotválta a hónalját...'
ez kajak? XDD szakadoooook:) Hol lehet elolvasni? Vagy csak kitaláltad? szakadnok a röhögéstől
Gyűlölni??!!
Hol élsz te??!!
Hogy gyűlölhetne valakit az ember, akit nem ismer, de még csak soha nem is látott?
Maximum nem szimpatikusak neked.
Külöben gratulálok az értelmes kérdéshez, gondolom rendkívüli hasznát fogod venni a válaszoknak, nincs jobb dolgod??!
Nekem maximum annyi a problémám velük, külön-külön is, és amikor egy párként szerepelnek is valahol, hogy akár akarom akár nem, a képembe nyomják őket.
Egyiküknek sem fog meg a kinézete, zenéje, stílusa, véleménye, hónaljszőre (ahogy az előző válaszokból levettem xD), ennek ellenére mindenhol ott vannak, mindenki róluk beszél. És nekem meg hallgatnom és látnom kell, és el kell viselnem, hogy az MTV díjátadóin a rock kategóriát annyira semmibe veszik, hogy még csak élőben fel sem hívják a díjazottakat a színpadra (javítsatok ki ha nem így van, én egyszer néztem egy díjátadót!)
Ezen kívül nem lenne velük bajom, de még ezeket figyelembe véve se mondok olyat, hogy gyűlölöm őket. Selena zenéje még el is megy az ízlésemhez, és szép is. Justint meg max irigylem a sok pénzéért. :)
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!