Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki még az aki gyűlöli Gomez...

Ki még az aki gyűlöli Gomez kisasszonyt, meg a bíbörkéjét? XD

Figyelt kérdés

2012. ápr. 4. 15:35
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
Ja és ami a féltékenységet illeti, dehogyis nem hiszem el, hiszen ez az egyetlen lehetséges magyarázat arra, hogy gyűlölik, mert nem hiszem, hogy Selena valaha is ártott volna nekik. És mond meg ki neked a nagy sztár, ha nem Selena Gomez? Ezt nem úgy értem, hogy szeretned is kéne, mert tiszteletben tartom a véleményed, hanem, hogy elismered, mint sztárt.
2012. máj. 17. 14:26
 22/39 anonim ***** válasza:
70%

Leszóltad azokat, akik negatív véleményt fejtettek ki ès evidens módon ez azt is jelenti ,hogy 'Nem nincs igazatok, Selena nagyon tehetséges, ügyes stb..' (különben, ezt már csak zárójelben jegyzem meg, de senki nem kérdezte, hogy mi a véleményed Selena Gomezről) és ez javában a másik véleményének a cáfolata.

Akik azt állítják, hogy gyűlölnek egy olyan személyt, akit nem, hogy nem ismernek, de még csak életükben nem is látták egyszer sem, nos azok az emberek vagy taszítóan ostobák, vagy nincsenek tisztában a 'gyűlölet' szó jelentésével.

Amit írtam, a magaménak érzem és teljes vállszélességgel kiállok mellette. Ahhoz, hogy valaki egy másik személy szubjektív, érzelmi alapú véleményét ne akarja megcáfolni, intelligencia szükséges!

Nem, én nem cáfoltam meg egyetlen érzelmi alapú véleményedet sem, ha azt írtad volna, hogy 'Oda vagyok Selenáért', vagy 'Baromi tehetséges és szép', akkor noha nem ez volt a kérdés, de egy árva szavam nem lett volna, de te körítés nélküli fordításban azt írtad :

- Szánalmasak vagytok ti, akik nem vittétek semmire, mégis kritizáljátok őt.

Amit leírtál az ezt jelenti és bizony ez már nem egy érzelmi alapú, szubjektív vélemény, ez már egy másokról, másoknak címzett következetes tétel, ami bizony már intelligens emberek között is vita tárgyát képezheti.

Az, hogy 'hülyeség' az nem egy vélemény, az értelmetlen pocskondiázás és naív dolog lenne azt hinned, hogy csak mert globálisan széleskörű tömegek csinálnak valamit az ettől igazolást és értelmet nyer. Ez természetesen nincs így.

A korom nem releváns.

Hogy mi az oka annak, hogy valaki egy vadidegen iránt gyűlöletet vél érezni, azt az előbbiek során taglaltam.

Én még egy szóval sem nyilatkoztam Selena Gomezről, vagy Justin Bieberről.

Abba, hogy Selena Gomez sztár-e, abba nem szeretnèk belemenni.

2012. máj. 18. 01:40
 23/39 anonim ***** válasza:
40%
Jól van, lehet, hogy igazad van. Bocsánat, hogy fárasztottalak.
2012. máj. 18. 09:42
 24/39 anonim ***** válasza:
66%
Kevés az olyan ember, aki egy vita végén ezt képes, vagy hajlandó belátni. A legtöbben a végtelenségig húzzak, még akkor is, amikor maguk is tudják, hogy nincs igazuk, te nem ilyen vagy! Ezt tisztelem!
2012. máj. 18. 11:37
 25/39 anonim ***** válasza:
17%
Köszönöm. Úgy éreztem, hogy nem érdemes veled vitatkozni, mert a szókincsedből kivettem, hogy valami magas végzettségű ember lehetsz, ügyvéd vagy ilyesmi. Amúgy én 13 éves vagyok.
2012. máj. 18. 12:15
 26/39 anonim ***** válasza:
én csak bíbőrkéjét gyűlölöm Selenát birom
2012. máj. 22. 16:49
 27/39 A kérdező kommentje:
Kedves 6. télleeeg???????? XD most komolyan kérdezem. am sztem nem az. XD
2012. máj. 24. 14:36
 28/39 anonim ***** válasza:
40%

Kedves emberek, akik gyűlölik Selenát!

Én szeretem őt, nagy rajongója vagyok, de kérlek titeket, hogy TARTSÁTOK MEG MAGATOKNAK A VÉLEMÉNYETEKET!!!! Ha nem szeretitek nem kell vele foglalkozni! Ennyi, mit kell most ezt híresztelni? Biebert én sem bírom, de akkor sem rakok ki gyűlölködő kérdéseket róla, mint ti. Én megértem, hogy nem mindenki szereti őt, de akkor sem kell ezt így kiírni.... -.-"

2012. máj. 31. 11:36
 29/39 anonim ***** válasza:
64%
Örömmel látom, hogy vannak még jó ízlésű emberek! Csak azt nem értem, hogy ha mindenki szidja őket, akkor miért van több száz milliós megtekintésük a youtube-on? Pedig szinte mindenki azt mondja, hogy milyen sz@r, akik meg dicsérik, nagyon kevesen vannak. Pedig a videóiknál látható megtekintésszám nem erre utal...ugyanez a helyzet Magyarországon is. Csak, hogy pár példát említsek Fluor, Sp és persze MM. Ez szégyen.
2012. máj. 31. 16:32
 30/39 anonim ***** válasza:
86%
egyet értek az előzővel. Aki/akik tudnak valamit van max 3 millió nézettségük, de tényleg az a maximális. s a bohócokat nézik 15 millióan. De ha mindenki utálja ... miért???
2012. máj. 31. 19:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!