Ki még az aki gyűlöli Gomez kisasszonyt, meg a bíbörkéjét? XD
Azért nem gyűlölöm, de nagyon nem bírom őket...
Sellykét azóta, amióta elkezdett Justinnal járni, és olyan szinten nagyképű lett, hogy az valami döbbenet... Meg igen, eléggé idegesítő, hogy ha lemennek együtt a sarki boltba akkor azért, ha egyedül megy le valamelyik akkor azért rakják tele a netet velük. Leállhatna már a média is egy kicsit...
Tehát szerinted csak az viszi valamire, aki hírhedt az egész világon és multimilliárdos? Mert ha te ezt el is hiszed, akkor sajnállak, mert nem sok örömöt fogsz lelni az életben.
Sosem értettem, hogy a rajongók mért támadják azokat, akik rajongásuk tárgyát negatív kritikával illetik, mért nem lehet tiszteletben tartani mások véleményét is, attól még mert az eltér a tiedtől?
Ez a bevett dolog pedig, hogy aki nem szereti az csak féltékeny lehet, ez már nagyon unalmas, mert az elvakult rajongók mással nem tudják megvédeni rajongásuk tárgyát, de valójában ezt ők sem hiszik el.
Ahhoz pedig, hogy tiszteletben tartsák mások eltérő véleményét is és belássák, hogy nem kell megcáfolniuk azokat, ahhoz már némi intelligencia szükségeltetne!
1. Nem cáfoltam meg senki véleményét, és tiszteletben tartom őket, hanem elmondtam, hogy én mit gondolok, ami az hogy Selena tehetséges, és szép stb... És igeni viszi valamire az életben, mert azalatt nem azt értem, hogy multimilliárdos, ahogy te mondanád, hanem azt, hogy rengeteg ember szereti és persze vannak olyan emberek akik nem, de akik azt állítják, hogy gyűlölik, azok sem lehetnek intelligensebbek, mint én, sőt.
2. Nem tudom mit képzelsz magadról, hogy ilyeneket írsz, hogy "ahhoz pedig, hogy tiszteletben tartsák mások eltérő véleményét is és belássák, hogy nem kell megcáfolniuk azokat, ahhoz már némi intelligencia szükségeltetne!". Akkor te sem vagy intelligensebb nálam, te se láttad be, hogy nem kell megcáfolnod az én véleményem. Ja és ez egy nagy hülyeség, mert akkor az emberiség 99%-a unintelligens.
3.Hány éves vagy, hogy így osztod az észt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!