Ki még az aki gyűlöli Gomez kisasszonyt, meg a bíbörkéjét? XD
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 15:35
31/39 chrishu válasza:
Én csak dzsásztint utálom... Mit mutoga metálvillát, miközbe azt mondja, hogy ő az új Kurt Kobain!
32/39 anonim válasza:
Mindkettő egy nagy nulla, pont úgy ahogy a lmfao,fluor,sp,béci,one direction is. Ezek tehetségtelen szardarabok akiknek semmi munkájuk nincs a "zenéikben".
33/39 A kérdező kommentje:
Ó, kedves utolsó! Végre valakivel egyetértek :D
2012. aug. 3. 11:43
34/39 anonim válasza:
drááága 11, 17 és 18!
Nem tom melyik világban jó Szalonna! Az a csaj még a vágóhídra sem lenne jó! xD
Bieber??? Tartsunk "disznóvágást"! Holnap úgyis szülinapom...vacsinak jók lesznek...igaz h soványkák de megteszik! xD
35/39 anonim válasza:
Én nekem Bieber nem szimpi annyira olyan b*zis kicsit vagy olyan kisfiús, de azért vannak jó számai.Selenával igazából nincs bajom,Jó számai vannak és jó színésznő.Csak kicsit zavar ez a "kapcsolat", mert nem illenek össze.Selena érett Bieber nem.Járjon valamelyik korhoz hozzáillő lánnyal, nem egy 20 éves "nő"-vel
36/39 Bende Vica válasza:
Ők is csak azért járnak, hogy több legyen a pénzük. Azért kíváncsi lennék arra, hogy ha egyszer kiderül, hogy ez csak egy érdekkapcsolat, azok után hogyan tudnának párra lelni. Szerintem nem csak a rajongójuk bizalmával játszanak, hanem a saját méltóságukkal is. Ha akartok, szóljatok le, Én örülnék, ha megtalálnák a boldogságot, de külön-külön, mert ennek a párkapcsolatnak így semmi értelme.
37/39 anonim válasza:
hogy ítélkezhettek olyan emberek felől akiket nem is ismertek??
Selena igenis jó színésznő és jó énekesnő, ennyire féltékenyek vagytok rá???
Justint nem szeretem, de attól még nem ócsárolom...
38/39 anonim válasza:
37: Ha nem tetszik valami, akkor minek jössz ide???
39/39 A kérdező kommentje:
37! Még hogy jó énekesnö? Meg jó színésznö? Hát selena minden, csak nem "jószínésznömegénekesnö" könyörgöm -.-" ha jó énekesnöt és szinésznöt akarsz, nézd meg például cher-t! Hasonlítsd csak össze a kettöjk koncertfelvételeit...am nekem semmi bajom a disney színészekkel, néha szoktam is nézni a disneyt, de nem valami tehetségesek...
2013. jan. 23. 17:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!