Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki még az aki gyűlöli Gomez...

Ki még az aki gyűlöli Gomez kisasszonyt, meg a bíbörkéjét? XD

Figyelt kérdés

2012. ápr. 4. 15:35
1 2 3 4
 31/39 chrishu ***** válasza:
Én csak dzsásztint utálom... Mit mutoga metálvillát, miközbe azt mondja, hogy ő az új Kurt Kobain!
2012. júl. 9. 11:21
 32/39 anonim ***** válasza:
88%
Mindkettő egy nagy nulla, pont úgy ahogy a lmfao,fluor,sp,béci,one direction is. Ezek tehetségtelen szardarabok akiknek semmi munkájuk nincs a "zenéikben".
2012. júl. 30. 09:31
 33/39 A kérdező kommentje:
Ó, kedves utolsó! Végre valakivel egyetértek :D
2012. aug. 3. 11:43
 34/39 anonim ***** válasza:

drááága 11, 17 és 18!

Nem tom melyik világban jó Szalonna! Az a csaj még a vágóhídra sem lenne jó! xD

Bieber??? Tartsunk "disznóvágást"! Holnap úgyis szülinapom...vacsinak jók lesznek...igaz h soványkák de megteszik! xD

2012. aug. 21. 21:45
 35/39 anonim ***** válasza:
Én nekem Bieber nem szimpi annyira olyan b*zis kicsit vagy olyan kisfiús, de azért vannak jó számai.Selenával igazából nincs bajom,Jó számai vannak és jó színésznő.Csak kicsit zavar ez a "kapcsolat", mert nem illenek össze.Selena érett Bieber nem.Járjon valamelyik korhoz hozzáillő lánnyal, nem egy 20 éves "nő"-vel
2012. okt. 8. 19:56
 36/39 Bende Vica ***** válasza:
100%
Ők is csak azért járnak, hogy több legyen a pénzük. Azért kíváncsi lennék arra, hogy ha egyszer kiderül, hogy ez csak egy érdekkapcsolat, azok után hogyan tudnának párra lelni. Szerintem nem csak a rajongójuk bizalmával játszanak, hanem a saját méltóságukkal is. Ha akartok, szóljatok le, Én örülnék, ha megtalálnák a boldogságot, de külön-külön, mert ennek a párkapcsolatnak így semmi értelme.
2012. nov. 21. 18:40
 37/39 anonim ***** válasza:

hogy ítélkezhettek olyan emberek felől akiket nem is ismertek??

Selena igenis jó színésznő és jó énekesnő, ennyire féltékenyek vagytok rá???

Justint nem szeretem, de attól még nem ócsárolom...

2013. jan. 21. 20:02
 38/39 anonim ***** válasza:
37: Ha nem tetszik valami, akkor minek jössz ide???
2013. jan. 23. 16:36
 39/39 A kérdező kommentje:
37! Még hogy jó énekesnö? Meg jó színésznö? Hát selena minden, csak nem "jószínésznömegénekesnö" könyörgöm -.-" ha jó énekesnöt és szinésznöt akarsz, nézd meg például cher-t! Hasonlítsd csak össze a kettöjk koncertfelvételeit...am nekem semmi bajom a disney színészekkel, néha szoktam is nézni a disneyt, de nem valami tehetségesek...
2013. jan. 23. 17:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!