Miért utálják annyian Lady GaGa-t?
egyértelmű h miért utálják. mert beképzelt és ronda.
a számai szarok sztem. nem szólnak semmiről...
Van aki szereti van aki nem. Én utálom a diót de sokan szeretik. Gondlom ezért csak nemfognak felgyújtani rólam egy poszter (lásd: TH).
HA nem tetszik ne nézd, ne vedd észre. Nem szeretem Madonnát pedig ő a pophercegnő aki legfrőbb zeneúristen. Mégis vannak olyan hetek/hónapok mikor még a neve se jut eszembe. Erről ennyit.
És megjegyzésként pedig bocsánat az OFF-ért
Én pl.szeretem
jók a zenéi pl.
Poker face,bad romance,paparazzi,Eh Eh,Just dance
tök kúúúl:))
Én nem tudom h miért utálják, mert én szeretem!
Van stílusa, őszinte, élvezi az életet és - nem utolsó sorban - van tehetsége; jó hangja és ritmusérzéke a zenéhez.
Nagyon ronda de sztem azt hiszi hogy szép(és elég sokan kezdik követni ez a legszomorúbb)
Énekelni modnjuk tud.
Just dance tetszett nekem a póker face még elment de azt annyit játszották, hogy nagyon megutáltam, azonkívűl minden zenélye majdnem ugyanolyan(ritmusra stb.)ez már unalmas!
zenéje (még mielőtt vki beleköt)
előző voltam
Én imádom annyira egyedi és stílusos. A számait is nagyon szeretem. A legjobban az új száma tetszik az Alejandro. Mikor meg hallom ráz a hideg (jó értelemben). :)
Aki azt írja, hogy Gaga rib*nc, az meg biztos a legjobb barátnője vagy az anyja, hogy ilyen 100%-os információi vannak róla. Néhány ember olyan szánalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!