Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják annyian Lady...

Miért utálják annyian Lady GaGa-t?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 22:14
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
40%

egyértelmű h miért utálják. mert beképzelt és ronda.

a számai szarok sztem. nem szólnak semmiről...

2009. szept. 13. 22:10
 32/56 anonim ***** válasza:
89%

Van aki szereti van aki nem. Én utálom a diót de sokan szeretik. Gondlom ezért csak nemfognak felgyújtani rólam egy poszter (lásd: TH).

HA nem tetszik ne nézd, ne vedd észre. Nem szeretem Madonnát pedig ő a pophercegnő aki legfrőbb zeneúristen. Mégis vannak olyan hetek/hónapok mikor még a neve se jut eszembe. Erről ennyit.

És megjegyzésként pedig bocsánat az OFF-ért

2009. nov. 6. 19:50
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az új Bad Romance című száma jön be de naon! A klippje pedig üti az összes többit!
2009. nov. 24. 13:03
 34/56 anonim ***** válasza:
66%
Én imádom! Talán azért utáljátok mert ő benne meg van ez a magabiztos fellépés és ez az erőt sugárzó karizma és nagy tehetség és amit a legjobban nem bírtok elviselni h ő őrült és nagyon őszinte és minden egyes gondolatát kimondja szerintem pont ilyen emberek kellenek akik igy mernek beszélni őszintén a gondolataikról. Én nagyon bírom.
2009. dec. 17. 11:12
 35/56 anonim ***** válasza:
53%
Én mondjuk nem tálom,de nem is szeretem őt.Nekem csak egyszerűen nem jünnek be a számai,ja és hát persze ahogy kinéz...
2009. dec. 28. 18:25
 36/56 anonim ***** válasza:
50%

Én pl.szeretem

jók a zenéi pl.

Poker face,bad romance,paparazzi,Eh Eh,Just dance

tök kúúúl:))

2009. dec. 28. 21:07
 37/56 anonim ***** válasza:

Én nem tudom h miért utálják, mert én szeretem!

Van stílusa, őszinte, élvezi az életet és - nem utolsó sorban - van tehetsége; jó hangja és ritmusérzéke a zenéhez.

2010. febr. 19. 18:55
 38/56 anonim válasza:

Nagyon ronda de sztem azt hiszi hogy szép(és elég sokan kezdik követni ez a legszomorúbb)

Énekelni modnjuk tud.

Just dance tetszett nekem a póker face még elment de azt annyit játszották, hogy nagyon megutáltam, azonkívűl minden zenélye majdnem ugyanolyan(ritmusra stb.)ez már unalmas!

2010. márc. 13. 17:44
 39/56 anonim válasza:

zenéje (még mielőtt vki beleköt)

előző voltam

2010. márc. 13. 17:45
 40/56 anonim ***** válasza:

Én imádom annyira egyedi és stílusos. A számait is nagyon szeretem. A legjobban az új száma tetszik az Alejandro. Mikor meg hallom ráz a hideg (jó értelemben). :)

Aki azt írja, hogy Gaga rib*nc, az meg biztos a legjobb barátnője vagy az anyja, hogy ilyen 100%-os információi vannak róla. Néhány ember olyan szánalmas..

2010. jún. 20. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!