Miért utálják annyian Lady GaGa-t?
Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 22:14
2/56 anonim válasza:
Egy kicsit idegesítőek a zenéi, főleg a refréntől borsódzik a hátam... Ja meg nemtudom hányszor k*rták már meg míg ilyen "sztár" lett... 15/F
4/56 anonim válasza:
Nekem elsőre csak ránézésre volt ellenszenves. De mikor hallottam pár számát rájöttem sosem lesz a kedvencem, a szövegei sem tetszenek. Azt azért nem mondanám hogy utálom, egyszerűen csak nem szeretem.
6/56 anonim válasza:
Nagyon sablonos az egész produkció és a csaj is túl "mű".
7/56 anonim válasza:
Én és az egyik osztálytársam egész nap a Poker Face-t hallgatjuk. De nekem se jön be a többi száma.
8/56 anonim válasza:
Tényleg nem tudtam, ki ez.
Olyan mintha robot lenne, elég visszataszító.
9/56 anonim válasza:
Öcsém meglátása szerint kell manapság egy kis őrültség, és Lady Gaga erre aposztrofál. És nagyon jól teszi. Mert ha az ember mindent komolyan venne, akkor megőrülne....
Szóval sokan azért nem szeretik, mert vidáman, már-már önfeledten él. És az emberek írigyek, de nagyon.nagyon irigyek a más boldogságára...
10/56 anonim válasza:
Én csak a Just Dance-t szeretem... A Poker Face-től naggyon ki tudok akadni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!