Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják annyian Tóth...

Miért utálják annyian Tóth Lüszit a Megasztárból?

Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 19:29
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
45%
Mert nem tudják elképzelni, hogy ilyen fiatal és egyben ilyen jó.
2008. nov. 11. 19:40
 2/22 anonim válasza:
84%
Sokak úgy gondolják, hogy még túl fiatal ehhez, és még nem tudja felfogni, hogy miről szól, vagy hogy még nem felnőttes a hangja, mert akkor már nem olyan jó. Én már mindkét esettel találkoztam. Vannak akik úgy gondolják, hogy beképzelt, és szerintem azért azt nagyon nehéz anélkül kibírni, hogy kicsit se legyen beképzelt tőle sz ember. Vannak, akik egyszerűen mást szeretnek, nekik Lüszi egyszerűen ellenfele a kedvencüknek, ezért nem pártolják. Így röviden ennyi.
2008. nov. 11. 20:10
 3/22 anonim ***** válasza:
42%
Mert egy utálni való kis dög!!!!
2008. nov. 11. 23:45
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Túljátssza a "csillogószemű kis tündibündi dalosmadárka" szerepét...talán ezért.
2008. nov. 12. 18:49
 5/22 anonim ***** válasza:
73%

Én például azért utálom mert hamisan énekel és túlénekli a dalokat, ezen kívül idióta kommersz szar popdalokat énekel.

Szerintem Lüszi előtt 3-4 év múlva nagy jövő állhat, de még nem kellene erőltetni, fejlődnie kell. Az biztos hogy a 13 évesek között ő nagyonis a topon van énektudásban, de a teljes mezényhöz képest igen gyenge.

2008. nov. 13. 09:21
 6/22 anonim ***** válasza:
57%
Én például azért utálom, mert hamisan énekel és feláll a hátamon a szőr tőle. Már régen ki kellett volna esnie. Sokkal jobb, tehetségesebb emberek estek ki helyette. Nem szimpatikus egyáltalán!!
2008. nov. 16. 16:37
 7/22 anonim válasza:
78%
Szerintem azért utálják, mert egy 13 éves gyerek még nem ide való, bármennyire is jó a hangja. Én sem bírom túlzottan, mert kicsit el van szállva magától és vannak tőle sokkal jobbak, akik már kiestek. Egyébként nem az ő hibája, hogy ott van. Gyerekeket nem kellene versenyeztetni, az ő műfajuk az iskolapad!
2008. nov. 17. 12:54
 8/22 anonim válasza:
83%
Én speciel szeretem a hangját,de nem szimpi,tudom hogy még fiatal,de sztem akkor sem kell nagyarcúskodni.Vagy ha már az elején ilyen akkor milyen lesz 5 év múlva.....
2008. nov. 17. 17:19
 9/22 anonim ***** válasza:
81%

Én nem utálom, és azzal sincs bajom, hogy fiatal, mert én se voltam sokkal idősebb, amikor elkezdtem komolyabban énekelni.

De vitathatatlan, hogy sokat kell még fejlődnie az éneklésben, én mivel sok fellépéssel a hátam mögött, nemzetközi zenei verseny után, csapatunk 4. CD kiadás előtt énekes-zenei füllel hallgatom, kihallom, hogy mikor énekel valaki jól, és mikor nem, és ha megírom erről a véleményemet bárhol, az nem azért van, mert utálom, hanem azért, mert abban még tanulnia kell, mert nem jó, nem tiszta, nincs ritmusban... stb. Lüszi pl. a Celine Dion dalban amikor halkan és magasan kellett énekelni, megcsúszott a hangja, ez nehéz technika, hogy tiszta legyen, tudom, mert mi is több éves hangképzéssel tanultuk meg rendesen. És pl. az ilyeneket sok gyakorlás és tanulás árán lehet jól elsajátítani, ha valaki komolyan gondolkodik a zenélésen, és ez kőkemény munka, nem csak buli, mint amilyennek a tévé képernyőjén keresztül látszik. Nekünk se lennének sikereink és teltházas fellépéseink (helyszíntől függően), ha nem vennénk komolyan, és nem dolgoznánk meg érte, nem szánnánk rá azt az időt, ami kell. Ezt majd Lüszi is tapasztalni fogja, ha zenélésre adja a fejét a Megasztár után is. A közönség, a rajongók a legjobbat érdemlik, ezért van a meghajlás a végén (köszönjük, hogy értékelitek a munkánkat, és hogy tetszett az eredmény).

2008. nov. 25. 15:26
 10/22 anonim ***** válasza:
65%

Én szerintem egyszerű a válasz: mert túl fiatal és még az iskola padot kéne koptatnia!Másrészt vannak akik irigylik.

Azért mert ilyen fiatalon bejutott.Amugy meg nem kéne ledögözni meg mindennek mondani!Mert nem tehet róla hogy ott énekel még mindig!Mert a magyarok sms-eznek rá.

2008. nov. 25. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!