Miért utálják annyian Tóth Lüszit a Megasztárból?
Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 19:29
21/22 anonim válasza:
És ki az a Tóth Lüszi? Pár éve biztos a csapból is ő folyt egy ideig, de ma már a kutya sem törődik vele. Semmit se hallani felőle, gyanítom már nem is fogunk. Az utolsónak válaszolónak meg annyit, hogy túl sokra ő se vihette az életben, ha beéri egy hullócsillag ajnározásával.
22/22 anonim válasza:
Nekem az SP,Hien és a hgasonlók jelentenek hullócsillagokat-függetlenül attól ki mennyit beszél róluk.Szvsz egyáltalán nem érdemelt meg fele annyi támadást sem a Lüszi amennyit kapott.Egyszerűen a média adta az irigyek alá a lovat mert ezt a divathullámot meg tudták lovagolni.Egy idő után csak provokatív összefüggésekben említették a nevét,üzlet lett utálni.A kárörvendő irigykedők pedig táplálták ezt a tüzet amit a potyaleső bulvármédia felszított-ennyi a történet.Én pedig köszönöm elégedett vagyok az életemmel sokra nem vittem ha egy Nobel-díjashoz mérném magam de nagyjából elértem életem céljait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!