Miért utálják annyian Tóth Lüszit a Megasztárból?
Én nem utálom, de nem jelente azt, hogy nagyon szeretem!
Egyébként rengeteg oka van. Lüszike természete alapból rossz. Pályafutása elött se szerették őt az iskolában, gondolom állandóan dicsekszett a hangjával, beképzelt volt... Holott meg nem is tud olyan bődületesen jól énekelni, és pár év múlva annyira mutálni fog a hangja, hogy egy koncerten sem fog tudni fellépni! És amikor egy kicsit is kriziálta a zsűri, akkor röktön csúnyán nézett, vagy könnybe borult a szeme. Én az anyját sem tartom normálisnak, hogy ide hozta a Megasztárba....
Sose vontam kétségbe az énektudását (attól eltekintve, hogy nem tetszik a hangja, nagyon rikítós), de az előadása nem ragad magával. Hiányzik belőle az átélés, csak begyakorolt arcokat vág a dalokhoz, nekem úgy tűnik. Ez pedig hiteltelen. Hiteltelen az is, amilyen dalokat énekel. Rossz előadó, de magát a kislányt nem ezért nem szeretem.
Egyáltalán nem szimpatikus a személye, még nem tanult meg alázattal, de mégis méltósággal állni a színpadon, és éretten hallgatni a kritikát. Nem tetszik az sem, ahogy majomkodik, amint kamerát lát. És az sem, hogy nem fogadja el, ha valami negatívat kap, mindent meg akar magyarázni. Kicsit el van kényeztetve. Ezért nem szeretem.
Akkor nézzétek meg a joutube-on az angol megasztárt.
Sokkal fiatalabb kislány nyerte meg a versenyt!
Első válaszolónak: Igen is el tudjuk képzelni. Azért még senki nem utálná, mert egy fiatal tehetség, hanem mondjuk a beképzeltsége miatt leginkább. Elismerem, tehetséges, de még várnia kellett volna pár évet, amíg jobban beérik a hangja. Inkább a muzikalitást hiányolom belőle, mintha nem hallaná, hogy túlharsogja a dalokat. És ha nem tud díszíteni, inkább ne díszítsen, mert eléggé hallatszik, hogy nem megy neki...jah és ne üvöltsön annyit! Az a baj, hogy ezeket nem hallja!
Úgy kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!