Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi volt a baja az embereknek...

Mi volt a baja az embereknek Tóth Lüszivel a Megasztárban?

Figyelt kérdés
Mindenki izé dolgokat mond róla. Miért nem szerették őt?
2011. máj. 11. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
A pedofiloknak kifejezetten nagy kedvence volt...
2011. máj. 11. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a kislánnyal alapvetően nem lett volna gáz, ha nem lett volna ott a hülye anyja, mert ő beledumált ott mindenkinek a dolgába és állandóan pattogott, a saját álmait akarta megvalósítani a kislánya életével, szóval nem igazán figyelt arra se hogy egy ilyen pici lánynak a személyiségét egy ekkora pörgés-nyomás milyen irányban rombolja..
2011. máj. 12. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
ez a lány egy botrány. most a pécsi művészeti szakközépbe jár. cigizik, idősebb pasija van, állandóan bulizik. év elején nagy botrányt csinált mert egy fiú nem ismerte fel h ő a tóth lüszi. sztem ezek a dolgok mindent elárulnak róla. :S
2011. máj. 15. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem az, hogy azt gondolják, hogy beképzelt, stb. és ezért úgy általában véve nem szimpatikus az embereknek. nekem sem az túlzottan, de különösebben nem érdekel, nem találkoztam még vele, nem is akarok de ettől még lehet jófej és kedves.
2011. jún. 5. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Irigy és rosszindulatú az emberek többsége,zavarja őket ha természetesen,felszabadúltan és féktelenűl vidáman viselkedik valaki.Lüszi ilyen volt,nem játsszotta meg a nagy felnőttet.Arról nem ő tehetett hogy levitték a korhatárt,nekem ő volt a kedvencem amúgy,olyan aranyos :)

Az hogy cigizik nem jó dolog de az ő dolga és kismillió tizenéves cigizik rajta kívül is akiken mégsem akad fenn senki.

2012. márc. 19. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!