Miért utálják annyian Lady GaGa-t?
Én is szeretem Lady Gaga-t. ^^ Nagyon jó hangja van és egyedi is,ahogy már előttem is írták.
Szerintem sokan azért nem szeretik,mert a stílusa nem a megszokott...egy kicsit "más". Írták a válaszolók,hogy nem tetszik nekik a szövege...tudtátok,hogy a Pussycat Dollsnak is írt dalszövegeket? Izlés kérdése,hogy kinek mi tetszik.
" Nagyon sablonos az egész produkció és a csaj is túl "mű". " Sablonos??? A csaj is túl mű??? Azért mű mert van saját stílusa és mert nem néz ki rosszul? Ha már itt tartunk...akkor melyik énekesnő nem mű? Mind agyig van sminkelve...
Én is szeretem őt,de azért a "pophercegnő" enyhén szólva túlzás.
Amúgy 2 szám amiben nemcsak Lady Gaga énekel (Lady Gaga elleneseknek XD)...ezek sem tetszenek?
http://www.youtube.com/watch?v=cFSpn6rG568
http://www.youtube.com/watch?v=fLSIXiUefZU
bye ^^ 16/L
17:03-nak: tényleg nincs köze hozzájuk? akkor ezt nézd meg: [link]
Igazad van valóban nincs köze...
Honnan szedtem? Vak vagy? YOUTUBE talán nem ismered vagy olvasni nem tudsz rendesen?
Írd be a google-ba a szám címét...kiváncsi vagyok mit ad ki előadónak,ha köze nincs Lady Gaga-hoz és Rihanna-hoz.
Legalább néztél volna utána mielőtt ilyen hülyeséget írsz. Na mind1 ennyit erről...
14:32-es 16/L voltam (a linkelő...ha ez sem esne le)
Tudod mit? Nem fogok veled vitatkozni. Bárhol is nézem,mindenhova az van kiírva hogy Rihanna és Gaga...
Youtube-ra is beírtam külön a szám címét és ezt dobta csak ki. De te úgy is olyan nagyon értesz a zenéhez úgyhogy biztos neked van igazad...most örülsz?
További szép napot! 16/L
Tudom hogy nekem van igazam, és kösz. Nade hogy bebizonyítsam neszteek:D [link]
Na itt az igazság. am ha meg annyira szereted őket magadtól rá kellett volna jönnöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!