Miért utálják annyian a Barátok közt sorozatait?
Úgy viselkednek körülöttem az emberek, hogy vagy letagadják, hogy nézik ezt a sorozatot, vagy fennhangon elkezdik mesélni, hogy ettől az esti műsortól már nincs is lejebb... mert ez a sorozatok legalja magyar módra...
Alig 1 órája néztem az RTL klub teletextén a 632. oldalt, és mint mindig, az első 3 helyezésből kettő barátok közt,
a harmnadik meg a hírek, de EZ NEM A 18:30-as HÍREK, hanem a reklám közben megismételt híradó röviditetten, és gondolom az ember arra az 5-10 percre nem kapcsol el, szóval emiatt.
A neten is utána olvastam a legnézettebb műsoroknak.
Tehát:
Magyarország népszerű, ismétlem, népszerű kereskedelmi csatornáján, este, amikor a legtöbben a TV előtt vannak már, közvetített magyar sorozata a Barátok közt, ami volt, hogy a 632. txt oldalon az első 5 helyen egymás után következett, ezt a sorozatot a környezetemben is sok emberke egyszerűen lenézi, és inkább örökösen keresgél más csatornát bő fél órán át, minthogy élvezné, mert nekem nincs bajom ezzel a műsorral.
20/F
A magyarok nem képesek jó sorozatot csinálni. Általában vacsi közbe látok belőle 10 percet, de az is nevetséges. Annyira rosszak a színészek, hogy komédiának tűnik az egész sorozat. Hiába nézem nem tudom komolyan venni a sorozatot mert röhejes ahogy eljátsszák meg ahogy beszélnek benne sokszor... Ezért nem érdekel és nem nézem.
25L
Előző válaszadó rulez!;)
Tökéletesen egyetértek vele.
Hat éve nem nézem a Barátok köztöt. Ami miatt megutáltam, az az, hogy a színvonala a legnagyobb mélységek felé tartott már akkor is, amit meg azóta hallok, - hát az sem biztató.
Ami miatt egyenesen a gyomrom forog tőle, az az, hogy a színészek túljátszanak, így az egész szinte a ripacskodás határát súrolja, illetve hogy a konfliktusok nagyon megrendezettek. Az sem szimpatikus, hogy a reklám után máris magas C-n indít az egyik női szereplő, miszerint "Megcsaltál, te szemét...", "Jajj, úristen, most mi lesz velünk", "Terhes vagyok a gyerekeddel", "Jajj, meghalt az X.Y.".
Az meg már egyenesen nevetséges, hogy a fél ország egy hónapon keresztül sírt, mert meghalt Magdi anyus... Röhej.
Volt X.Y.?
Ki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!