Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják annyian Bill...

Miért utálják annyian Bill Kaulitzot?

Figyelt kérdés
Úgy értem attól ahogy kinéz,még lehet jó ember, nem ez alapján kéne megítélni...
2008. aug. 27. 12:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%

1. Egész egyszerűen UNDORÍTÓAN néz ki

2. Nem tud énekelni

3. Pluszban még ezeken kívül is irritáló az egész személyisége

2008. aug. 27. 13:52
 2/14 A kérdező kommentje:

1.Nem az ő dolga hogy néz ki? Te örülsz ha anyád letol hogy "úristen öltözz már át.." nem ugyanaz, de az Ő dolga

2. Van hangja, attol még hogy meglehetősen vékony

3.Ismered? Vagy mi alapján ez a "személyiség" szo? honnan veszed, ember?

2008. aug. 27. 17:05
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

1. Persze, az ő dolga, de attól még igaz hogy a legtöbb ember számára undorító ha egy fiú így sminkeli magát

2. Hangja van, de énekelni nem tud, illetve meglehetősen hamisan

3. Jó akkor ide mondok mást: szinte semmit nem tett (tettek) le az asztalra, csak egy producer sok pénzzel befuttatta őket, és vannak olyan zenekarok amelyek sokkal tehetségesebb zenészekből állnak (nézzünk szembe az igazsággal, nagyon kevés olyan banda van amelyre ez a kitétel nem igaz...), csak éppen őket nem nyomják ennyire pénzzel, és az ilyen dolog rendkívűl irritálja az igényesebb zenék kedvelőit, ezért utálják őt (őket) annyian.

2008. aug. 27. 17:26
 4/14 A kérdező kommentje:
ez a pénzes dolog nem igaz, mindenki ezt hiszi és ez amolyan "nyilvánvaló" de mire felfigyeltek rájuk már több éve dolgoztak és mindent megtettek h sikert érjenek el
2008. aug. 27. 18:57
 5/14 anonim ***** válasza:
És te szereted?
2008. aug. 27. 21:09
 6/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok belé szerelmes nem rajongok érte régen rajongtam de az nem azt jelenti h most már elfelejtettem
2008. aug. 28. 14:18
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
Na szerintem,ezért nem kell vkit elitélni hogy ilyen hangja meg olyan hangja van!! Mindenki aki zenélni kezd szeretne befutni...nekik sikerült!!! Jó nekik,én örülök neki ha vannak mindig fiatal zenészek!! Hiszen mindenki kezdte vhogy,ők igy kezdték!! Hát Istenem,ez van!! Ez meg tényleg igaz h már előtte is zenéltek..meg sztem nem olyan rossz az egész mint ahogy sokan beállitják!!! Ez a sminkelés dolog meg hát.....igen!!!! Ez megint más egy ismert embernél,zenésznél ez a imidzs része!! Állítólag ő is csak színpadon,fotózásokon használja!!!! Ettől még nem undorító!!!
2008. aug. 31. 14:59
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Na szerintem kevesebb felkiáltójellel is le lehetett volna ezt írni...

Egyébként akinek alapból nem lenne gondja velük az általában a "rajongók" (10-14 éves egymást majmoló, visítozó kislányok) miatt utálja meg őket.

2008. szept. 1. 16:50
 9/14 A kérdező kommentje:
Ebben viszont van igazság.És én is ezért szégyelltem. De erről nem Billék tehetnek.
2008. szept. 1. 16:58
 10/14 anonim válasza:
97%

én nem utálom de nem is szeretem. nem halgatom a zenéjét de volt amit épp meghalgattam.

mért utálják őket?

mert szerencséjük volt befutottak és most tele van velük az ujság. nekem elegem volt abbol hogy folyton azt olvastam régen hogy melyiknek milyen csajok vannak a rajongói közt.

én utálom azt ha egy banda a reklám és a pénz érdekébe piacra dob egy csomó szartpl. táska ennek akkor lenne értéke ha csak korlátozott számba és meghatározott árba adnák és téleg csak max 100 lenne belölle.én nem birom ha egy banda a pénz érdeképe minden szart piacra dob,

2008. szept. 3. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!