Miért utálják annyian Bill Kaulitzot?
Figyelt kérdés
Úgy értem attól ahogy kinéz,még lehet jó ember, nem ez alapján kéne megítélni...2008. aug. 27. 12:06
11/14 anonim válasza:
erre sztem nincs pontos válasz:)
sztem azért mert már a bandát nem szeretik meg mert bill festi magát és sztem azért is mert olyan vékony és úgy néz ki mint egy nő xD de én nem mondom hogy nem kedvelem csak pár zenéjüket hallgatom szal ezen a téren megoszlanak a vélemények :D
12/14 anonim válasza:
Én konrétan szeretm is meg nem is őket:)
Szeretem mert:-Szép a szeme
-Ari a mosolya
-Az elmúlt években rengeteget fejlődött,mélyebb lett a hangja.
-Nemszáll el a sikerétől
Nem szeretem mert:-Egy fiúnak nem való a smink
-Néha SAJNOS elég rendesen elcsuklik a hangja,illetve hamisan énekel
-És néha úgy érzem h a média inkább az egyedi stílusa,nempedig a hangja miatt figyeli,és ha ez így van akkor meg lehet érteni az ellentábort,simán:))
13/14 anonim válasza:
Én szeretem és akkor mi van??? Az én dolgom,s mindenkinek a saját dolga h milyen zenét hallgat...én a rapp zenét utálom de nem szólom le aki azt hallgatja! Az h sminkeli magát az ő dolga,nekem mindegy meg h hogy néz ki! Vannak jó és érzelmes dalaik,amik megérintik az embert! De nem vagyok emos még mielőtt bárki azt hinné...
14/14 anonim válasza:
Én kb 3 évig rajongtam értük folyamatosan,amikor kicsik vtunk mi terjesztettük el a suliban :)Hallottuk a zenéjüket..és meglepődtünk..(nagyon tetszett)nem volt bennünk féltékenység és nem vtunk beléjük ,,szerelmesek" csak a zenéjükért éltünk..amikor már befutottak mindenki felkapta rájuk a fejét és minden 2.emberen visszaköszönt a ,,tokio hotel fan vagyok" embléma.Sajnos nem azzá vált a TH amivé kellett vna,de mai napig nem felejtek, az életem részévé vált akkor, már nem rajongok értük és most már mondhatom felnőttem,de ha maghallgatom az egyi számukat még most is beleborzongok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!