Mért utálják Justin Biebert annyian?
1. nem ebbe a kategóriába tartozik :)
2. annyit tett,hogy "énekel" :D
Bocsi kinek a pap kinek a paplan esetleg a pap fia :D
Nem mindenki bírja a 15 vagy akárhány évesek "énekét"..Vagy talált jobb stílust :D
Nagyon szembeötlő, hogy kategóriát tévesztettél.
Amúgy én nem utálom, csak elítélem.
Mert a legtöbb ember rengeteget dolgozik azért, hogy boldoguljon az életben, azért, hogy családját is boldognak tudja. Sokan vannak, akik mindent feláldoznak az életukben, és mégsem kapnak elismerést, és úgy halnak meg, hogy szinte meg sem emlékeznek róluk. Épp ezért ítélek el minden olyan embert, aki csupán tehetséges, és ezt kihasználva hajhássza a dicsőséget, kihasználja a hínevét, hogy másokat ámítson.
Persze vannak olyan celebek, akik legalább adakoznak, ez dícséretre méltó.
De szerintem inkább a jó szakembereknek, az orvosoknak,
vagy minden más keményen dolgozónak járna az a tisztelet, amit a celebek felé tanusítunk.
Ez csak egy vélemény. Én nem csak kifejezetten Justint nem kedvelem, jópár színészt, énekest felsorolhatnák.
Justin Bieber inkább csak azért ellenszenvesebb, mert gyerekkén még nem érti, legalábbis rosszul értelmezi azt, ahogyan a többi ember bánik vele. Túlzottan nagyképű, pedig semmivel sem különb, mint diáktársai többsége.
Szerintem röhejes, hogy a 15-6 évével állandóan a szerelemről dúdolászik. engem csak ez zavar :D
ja meg a haja. szeretem a hosszab hajú srácokat de az övé hülyén áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!