Hányan utálják Justin Biebert?
Sokan kérdezik, szeretik-e....ok
De mennyien utálják???
Legyünk jó sokan, hajrá!!!
gyűlölöm,számomra a zene meggyalázásának megtestesítője.egy kis nyálas fa*kalap ,és ő pofázik itt ilyeneket ,hogy bébibébi ... neröhögtessen már a világ,hát hány éves...13?
hová fajul a világ...
Kedves 10:22-es
Szívemből szóltál. Egy magára mindent is adó zenész legyen elhivatott, s legyen mondanivalója is.
Én is zenélek szintin és gitáron, s szoktam dalokat is írni, de nem úgy repertoárolom elő mint ez a Bieber buznyák.
S a sok hüle tiniket vele eteti a VIVA.
SZÁNLOM!!!
1. vagyok.
Én dobolok :P
hajrá zenésztársak :)
én gitározok éneklek:D és úúútálom biebert-.- szánalmasnak tartom. manapság már külföldön mindenki lehet énekes? az is aki nemért hozzá?
nemalapítunk Bieber ellenes zenekart? xD
lol.. jah azt kéne.
egyértelműen valami nagyon okos emberke rájött ,hogy a legtöbb pénzt a tiniken keresztül lehet elvenni az emberektől.dzsásztin bíbör erre egy eszköz.
amúgy jó ötlet a zenekar :D
Ok benne vagyok én is a zene kar alapításban.
de szomorú, hogy mindenkiből lehet zenész...
anno utáltam a V-tech-et, Krisz Rudit, s legfőképpen a Shyguys (sájgájsz) együttest.
Nah meg amerika rémálmai Backstreetboys...
...én csak ezt a '95-től lévő korszakot csak az INTEGETŐS FIÚK korszakának hívom...
...zenészként sírjak vagy röhögjek???
ajánlom a figyelmedbe ezt a backstreetboys feldolgozást :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!