Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hányan utálják Justin Biebert?

Hányan utálják Justin Biebert?

Figyelt kérdés

Sokan kérdezik, szeretik-e....ok

De mennyien utálják???

Legyünk jó sokan, hajrá!!!

2010. szept. 7. 10:20
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
alakulunk...alakulunk.... :-D
2010. szept. 7. 10:55
 12/32 anonim ***** válasza:

Ha jól gondolom,eddig csak fiúk válaszoltak:)

Amúgy én is utálom,nagyon,semmi tehetsége,egy nyálas tinisrác,alig múlt 16 és már világsztár akar lenni,nagyon szánalmas.Max.a 12-13 éves lányoknak bejön,de szerintem az idősebb korosztályban már nem menő.

17/L

2010. szept. 7. 11:00
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

hali én is csatlakoznék.utálom dzsásztin bibőőőrt :p

egy kis nyál gép vagy takony gép?

ének hangja nuku.

csak nyivákolni tud hogy oh..baby...baby oh...

fuj..és a kinézete is rettenett...

de 2-3 év mulva ugyse lesz sehol ezt a kis idöt kell még tul élni:D

sajnos én nem tudok semmilyen hangszerenjátszani:D sem énekelni:D

14/L

2010. szept. 7. 11:01
 14/32 anonim ***** válasza:
11:01 vagyok..azért szégyen hogy egy 16 éves srác csak 11-13 éveseknek jön be:D.....
2010. szept. 7. 11:03
 15/32 anonim válasza:

1. vagyok

terjesztem tovább az igét :D

http://www.youtube.com/watch?v=GCY99Axdqok&feature=related

2010. szept. 7. 11:04
 16/32 A kérdező kommentje:
Pont ez hallgattam a beksztítbojzos feldolgozás után :-D
2010. szept. 7. 11:22
 17/32 anonim válasza:

Hát én nekem mindegy én nem szeretem nem utálom nekem olyan mindegy... ha valaki szereti, hallgassa, tudtommal nem kötelező hallgatni (szerencsére).

Amúgy ezzel el is érsz valamit, hogy itt utálkozol, vagy csak ki tudod élni a rosszindulatúságod, meg az irigységed? Hogy egy kis 13 éves pöсs ismertebb, mint te, a Nagy Zenész? :D

2010. szept. 7. 11:41
 18/32 A kérdező kommentje:

Húhúúaaa!!!

Ezt most megkaptam!

Nem vagyok féltékeny, de szerintem ez már az agyon sztárolás már sok egy olyan ember részéről, akinek halovány gőze sincs arról a szórol, hogy zene.

Én imádom az Edda, Lord, Skorpió, Bikini, Beatrice, Guns'n roses, Santana, Varga Miklós, Máté Péter, Szécsi Pál, Charlie, Presser Gábor, Demjén Ferenc, Vikidál Gyula, Kispál és a borz...stb-ket. (ha még mondanak valakinek ezek a nevek valamit)

Ők tudják mi fán terem a mjuzikalitás.

...s nem valami nyálcsorgató "oh baby love me, kiss me" bájvigyor. Vigyorgással nem lehet semmire sem menni, hacsak nem hisztis 10 éves az illető.

A fennt említett zenekarok, énekesek letettek valamit az asztalra, s az hosszú évek kemény munkájának gyümölcse.

De erről a ficsúrról alig 2 hónapja hallottam a szomszéd kislánytól, s hirtelen nem tudtam eldönteni, hányjak-e vagy...nem is tudom, de okádok attól amit ez a böszme képvisel, márha képvisel-e egyáltalán valamit.

Pár hónap, s többet foglalkoznak vele, mint bármelymás ZENÉSSZEL a világon.

Szégyen az is, hogy 16 éves léttére, csak 8-14 évesek vannak oda érte, a saját korosztály megháááát... fogalmazzunk úgy, hogy negatív értelemben megoszlanak a vélemények. Ergo, ha valakinek 16 éves léttére 8-14 éveseknek vsapja szelet, s teszi a szépet, hogy ő a szépfiú, az szerintem PEDOFIL!!!

2010. szept. 7. 12:04
 19/32 anonim válasza:

Tudod, ha nem lenne igény rá, nem lenne sztár. Az összes híres zenész (legyen a neve Demjén, vagy Bieber) azért fut be, mert az adott korban, az adott helyen, országban olyan zenét játszanak, amire igény van.

Hiába valaki zeneileg nagyon ott van, ha nem olyat játszik, ami másoknak tetszik... akkor azt max. az utókor ismeri el (ld. Schubert, nem akarok hülyeséget mondani, de úgy rémlik, ő csak halála után vált híressé).

Márpedig ha erre van igénye több millió embernek, akkor komolyan a tizenhat éves kissrác a hülye, hogy ezt ki is használja, és sok pénzt keres belőle? Miért ne használná ki, ha az orra elé van dobva a lehetőség? Hazudsz, ha te azt mondod, hogy ne kapnál egy ilyenre...

2010. szept. 7. 13:43
 20/32 anonim ***** válasza:

én 14 éves lány vagyok!! mindenki megnéjegez h én is ilyen nyálas szar zenéket hallgatok! hát nem!!!

led zeppelin, acdc, iron maiden, cseh tamás...stb

nem ilyen kis semmiket e körmömről egy darab számomra többet ér mind az

2010. szept. 7. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!