Hányan utálják Justin Biebert?
Figyelt kérdés
Sokan kérdezik, szeretik-e....ok
De mennyien utálják???
Legyünk jó sokan, hajrá!!!
2010. szept. 7. 10:20
21/32 anonim válasza:
bélyegez* bocsi a hibákért de siettem :)
23/32 anonim válasza:
Hm... Ki az a Justin Bieber? :D
Van egy olyan érzésem, hogy ha hallanám a zenéjét, akkor utálnám, de inkább nem akarom kínozni a fülemet.
24/32 anonim válasza:
vegyetek be engem is a klubba:P...nem megyünk el amerikába igy együtt s rugodjuk meg??:)
25/32 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=0e50vqY7Szo Ennyit erőll a kis b.ziról! De tőllem sztem nagyobbat kapott volna .XD
26/32 anonim válasza:
Sokan! Kb. annyian, amennyien kedvelik.
27/32 anonim válasza:
Huuuuuuuuuuuuu en is annyira utalom!!!
28/32 anonim válasza:
Én nem utálom, mivel azt sem tudom ki az. Persze már rájöttem a kommentekből, hogy valami zenészféle, de még nem hallottam semmit tőle. De ha ő az, akit az egyik kérdésben belinkeltek, és úgy néz ki, mint aki erősen hajlik a saját neme fele, idézem a kérdezőt "olyan cuki"-n ki van festve, akkor elég elkeserítő, hogy milyen férfiatlan férfiak lesznek a most felnövő fiúkból, nem irigylem a tini lányokat.
30/32 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok. 16/L
Kispál és a borzot énis szeretem^^ Lovasi a legjobb magyar énekes szerintem!! csak kár hogy szétmentek. de továbbra is hallgatom őket, meg kiscsillagot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!