Mért utálják Justin Biebert annyian?
Egyesek azért mert féltékenyek (kb:7-14%)
Mások mert nyálas, és fejletlen (kb:36-43%)
Páran akik mert egy felkapott senki (kb:15-20%)
És akik csak ki nem állhatják (kb:30-35%)
Azért mert a "zenéjét" eltudom ugyanúgy énekelni mint ő.
Jah és nem onnan tudom hogy eltudom énekelni,hogy hallgatni szoktam,hanem mert az egyik barátnőm oda meg vissza van érte és amikor ott vagyok náluk akkor nincs olyan perc hogy ne szólna valamelyik "száma"....:D12/L
Én se szeretem Justin Biebert, mert:
-nyálas
-kisfiús
-nyávogós hangja van
-egoista
-játssza a fejét
-azt hiszi ő a nagy menő
-zenéjét is utálom
-sorolhatnám...
Mindenki odavan érte, de miért? Mi szép van ebben a gyerekben? Akkor már inkább Ronaldo.
"Béjbi béjbi oohhhhh..."xD
Csak ezért.xD
Jól néz ki? ja kb mint egy óvodás
Jó hangja van? ja kb mint egy óvodás kislánynak
nem hiába csak belőlük áll a rajongótábora
Az aranyossal talán egyet lehet érteni, de hát minden kiskutya aranyos mégse csinálnak belőlük sztárt. Az az undorító, hogy a te generációdnak megmondják, hogy mi a "menő" és ti pisisek úgy odavagytok érte. Szerencsétlen gyereknek meg olyan elferdített világot mutatnak, hogy nemcsoda a nagy beképzeltsége.
Lehet 18 vagy de agyilag a 13at is csak közelíted. Ez nem irígység kérdése, csak van ízlésem. Ha annyira irígy lennék, akkor pl miértne Enrique Iglesiasra, Brad Pittre lennék az? Vagy tinisztárok közül mondjuk a Jonasra? Ők jó pasik a csajok szerint, viszont tehetségesek, tehát elismerem őket, de ez a nyávogó óvodás 1 vicc. Még a menedzserei is megmondták, hogy nem tehetséges, csak aranyos. Ennyi erővel minden 5év alatti gyerekből lehetne sztárt csinálni, hisz ők is milyen aranyosak.
Elég gáz lehetsz ha 18évesen ez a szellemi színvonalad, hogy: béjbi béjbi ohhhh :D Felénk 15 év alatt "menő", úgylátszik neked kicsit később nő be a fejed, vagy lehet, hogy ilyen maradsz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!