Miért kellett börtönre ítélni szegény Stohl Bucit? Eszem megáll
Ő Magyarország (egyik) legjobb műsorvezetője, most a Való Világba már csak a béna Balázs és Lilu marad. Kinek jó ez?
Miért nem az az ítélet, hogy adja oda minden hónapban a fizetése felét a balesetben megsérült embernek?
Szerintem az az ember is jobban örülne, ha havonta kézhez kapna félmilliót mondjuk, mintha nem kapna semmit, de látná, hogy a Stohl a börtönben ül.
Hogy lehet ilyen ítéletet hozni??!!
Lehet sokan felháborodnak ezen, de nagyon sokan velem értenek egyet, max. nem merik felvállalni.
Bocsi nem olvastam végig a válaszokat lehet hogy valaki már írta ezt:
Az lehet hogy ő Mo.egyik legjobb műsorvezetője,de ez érdekelne téged ha a te szüleidet ütötte volna el?:))
Attól hogy ő egy "celeb" nem kell a büntetés alól kivonnia magát.:))
Remélem ezen elgondolkozol.
Tisztelt, előző válaszoló!
a Kérdező hozzáállása a kérdésedhez, már meg is válaszolta a 3. oldalon:
A kérdező kommentje:
Én jobban örülnék (ha az édesanyámat gázolta volna el), ha annyi pénzt kapnánk, amiből luxus körülmények között tudnám őt ellátni, mintha azt látnám, hogy a balesetet okozó személy börtönben ül.
A komment megírásának időpontja: tegnap 17:03
No comment...
Óó köszönöm szépen kedves előző!:))
Így már értem...
Nah hát akkor azt kívánom neked kedves kérdező:))
Ha te ennyire szeretnéd akkor miért ne?Ha annyira rajongsz "Bucikáért" akkor szólj neki;)
17:40!
Ezt én is tudom:DD
Csak hirtelen nem tudtam mást írni:DDDD
Én erre azt tudom mondani:nézz híradót való világ helyett,és akkor láthatod mennyi ember szenved a világon.Sőt aktív és a fókuszt is ajánlom,és nem celebekről írnak,hanem átlagemberekről,akik jobb időtöltésük is van.
Az meg hogy Stohl-t büntetik,az már az ő baja,neki így is megenyhítették a büntetést,nehogy már a többi átlagember élete legyen rosszabb büntetés és a többiekkel egyetértek,hogy Stohl igen is megérdemli.
Tudom,hogy nem tetszik a véleményem,de ha való világ többi műsorvezetőjét nem bírod elviselni,nézz akkor spektrum,life network v. filmet ajánlom,v. keress elfoglaltságot.
19/L
Én se olvastam végig az összes hozzászólást, de a véleményem leírom (ami nagyjából ugyanaz lesz amit előttem is írtak sokan)
"Ő Magyarország (egyik) legjobb műsorvezetője, most a Való Világba már csak a béna Balázs és Lilu marad. Kinek jó ez? "
Kit érdekel, hogy milyen jó műsorvezető, óriási nagy bűnt követett el amiért bűnhődnie kell! Ha Pl. én követtem volna el egy ilyen durva dolgot (ami soha nem lesz), akkor azért ne zárjanak be mert a munkahelyemen jól, vagy jobban végzem a munkám mint a többiek?
"Miért nem az az ítélet, hogy adja oda minden hónapban a fizetése felét a balesetben megsérült embernek? "
Azért mert függetlenül az ember anyagi helyzetétől ugyanaz kell(ene) legyen a büntetés mint a többieknek akik ilyet csinálnak. Ha egy olyan ember csinálta volna akinek semmi pénze nincs azt zárják börtönbe, ő meg röhöghessen a markába, hogy megúszta, csak azért mert celeb/gazdag? Te ezt komolyan így gondolod???
"Szerintem az az ember is jobban örülne, ha havonta kézhez kapna félmilliót mondjuk, mintha nem kapna semmit, de látná, hogy a Stohl a börtönben ül."
Szerintem meg az az ember nagyon is örül, hogy egy ilyen undorító emberrel kevesebb van szabadlábon...
"Lehet sokan felháborodnak ezen, de nagyon sokan velem értenek egyet, max. nem merik felvállalni."
Hidd el, nagyon kevesen értenek veled egyet, és szerintem a válaszok alapján ezt már tapasztaltad.
Annyit fűznék még hozzá, hogy undorító ember ez a Stohl, nem először csinálja meg, akkor is fogadkozott, hogy soha többet, amikor megtörtént ez vele legutóbb, és megkérdezték, hogy tanult-e, vont egyet a vállán, és elkezdett mosolyogni. Felháborító! Viccet csinált ebből akkor is amikor visszatért a való világ műsorvezetőjeként a képernyőre (nevetve énekelte a rossz vagyok de használható számot) Vágta folyton a megbánó, szomorú fejet hátha valaki megsajnálja (látom 1-2 embernél, pl. nálad elérte a célját), hangoztatta, hogy elfogadja a büntetést, mert megérdemli, erre egyből fellebbez (még hazug is!)
Ja és még valami, ha egy átlagpolgár csinálta volna ezt, már rég börtönbe ülne, és szabadulása után is alig kapna állást, mert a múltja miatt nagyon kevesen állnának szóba vele. Erre ő kap egy ilyen műsort, hogy a börtön előtt jól megszedje magát pénzel, a tárgyalást meg elhúzzák több mint 1 évig, csak azért mert ő celeb! Eddig is a történtektől függetlenül nagyon jó bánásmódba részesült, nehogy már a börtönt se ússza meg, és röhögjön a markába, hogy ő megúszta mert ismert személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!