Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért kellett börtönre ítélni...

Miért kellett börtönre ítélni szegény Stohl Bucit? Eszem megáll

Figyelt kérdés

Ő Magyarország (egyik) legjobb műsorvezetője, most a Való Világba már csak a béna Balázs és Lilu marad. Kinek jó ez?

Miért nem az az ítélet, hogy adja oda minden hónapban a fizetése felét a balesetben megsérült embernek?

Szerintem az az ember is jobban örülne, ha havonta kézhez kapna félmilliót mondjuk, mintha nem kapna semmit, de látná, hogy a Stohl a börtönben ül.

Hogy lehet ilyen ítéletet hozni??!!

Lehet sokan felháborodnak ezen, de nagyon sokan velem értenek egyet, max. nem merik felvállalni.

2011. márc. 31. 16:40
 11/91 anonim válasza:
91%

Igazad van.

Nem elég a börtön ítélet.Mellé még 50 millió kártérítést is kiszabtam volna a büntetése meg minimum legyen 8 év,mert nem az első eset ráadásul tudta,hogy drogozni meg inni fog de ennek ellenére kocsival ment szórakozni.

Lesz*rom,hogy milyen műsörvezető.Bűnös.

2011. márc. 31. 16:51
 12/91 anonim ***** válasza:
90%

KEVÉS!

Stohl is ugyan olyan ember, mint mi! Ha én példának okáért egy nagyon jó építészmérnök vagyok, vagy énekes vagy akármicsoda, akkor már azt csinálhatok amit akarok? NEM!

2011. márc. 31. 16:52
 13/91 A kérdező kommentje:

Látom nem értitek. Kinek jó ez az egész?

Stohl Buci: Neki nem, börtönben fog ülni, ahelyett, hogy valami hasznos munkát végezne (színészet, műsorvezetés)

Áldozat: Nem kap havi fél milliót, de látja Bucit börtönben, biztos marha boldog lesz.

Nekem: Nem jó, mert nézhetem a Balázst meg a Lilut a Való Világban.

Államnak: Milliókat költ arra, hogy Stohl Bucit etesse, fűtse a cellát, stb. Milliókat költ az állam egy elítéltre évente.

Néhány vadmadárnak: Na, egyedül nekik jó. Lehet károgni.

Gratulálok!

2011. márc. 31. 16:53
 14/91 A kérdező kommentje:

Ő sem csinálhatna, amit akarna.

Keményen megszívná anyagilag, az áldozat pedig gazdag ember lenne, az állam nem veszítene milliókat, a társadalom pedig élvezhetné a színészi és műsorvezetői munkáját.

2011. márc. 31. 16:54
 15/91 anonim válasza:
100%

"Államnak: Milliókat költ arra, hogy Stohl Bucit etesse, fűtse a cellát, stb. Milliókat költ az állam egy elítéltre évente."

Ezért kell bevezetni az önfenntartó börtönöket.

2011. márc. 31. 16:55
 16/91 anonim ***** válasza:
100%

nem jól tudod T. kérdező!

a börtön büntetés mellett, jelentős kártérítést is fog fizetni, a balesetett szenvedett áldozat életének végéig!

Egyébként, Tisztelettel kérdem... ha a TE édesanyádat gázolta volna el, hagyta volna cserben, drogos és alkoholos állapotban, és élete végéig nyomorékként élne, és Neked kellene naponta gondoznod pelenkáznod, etetned stb... akkor is ragaszkodnál a fentiekben leírt véleményedhez?

2011. márc. 31. 16:59
 17/91 anonim válasza:
75%
El fog telni egy kis idő,majd a másodikon egy kicsit enyhitenek.Azt hiszi itt a sok fröcsögő,hogy mi lesz ott,nehogy azt higyjék már,hogy iskola mellé járt kancigányokkal eresztik össze.Hajdanán volt kolléganőnk is,aki irnoki munkát kapott és ragyogó helye volt,kitöltötte az időt,s még a munkába is visszavették amit dolgozott.Az biztos a béna Lilut is lecserélhetnék már,van nála jobb is.Balázst nem szeretem.De ezek szerepeket játszanak,előre megszerkesztett minden.Sajnálom Stohl Bucit.De a színészek nagy része piál,volt szerencsém látni hajdanán a Szabadtérinél,ki mit szeret.
2011. márc. 31. 17:00
 18/91 anonim ***** válasza:
83%
W T F ?
2011. márc. 31. 17:00
 19/91 anonim ***** válasza:
89%

Jaj, a kis Bucus..

Hála a jó égnek betakarodik a börtönbe! Remélem ki se jön onnan.

2011. márc. 31. 17:02
 20/91 anonim ***** válasza:
100%

"Látom nem értitek. Kinek jó ez az egész?

Stohl Buci: Neki nem, börtönben fog ülni, ahelyett, hogy valami hasznos munkát végezne (színészet, műsorvezetés)"

Bazeg, a büntetés azért büntetés, mert nem jó. Mellesleg szerintem egy teljesen átlagos képességű színész és műsorvezető. Most azért ne büntessék meg, mert színész? Akkor ha te ütnél el így valakit akkor téged fel is lógathatunk igaz, mert te csak egy átlagember vagy.

Áldozat: Nem kap havi fél milliót, de látja Bucit börtönben, biztos marha boldog lesz.

Kap kártérítést, és igen, szerintem örül, hogy börtönben lesz bucika.

Nekem: Nem jó, mert nézhetem a Balázst meg a Lilut a Való Világban.

Azt meg ki kérdezte, hogy neked mi a jó?

"Államnak: Milliókat költ arra, hogy Stohl Bucit etesse, fűtse a cellát, stb. Milliókat költ az állam egy elítéltre évente."

Tőlem akár le is lőhetik, de te akkor még jobban hőbörögnél.

"Néhány vadmadárnak: Na, egyedül nekik jó. Lehet károgni."

Szerintem egyedül te károgsz.

"Gratulálok!"

Én is gratulálok az IQ tesztedhez! Szerencsére negatív lett.

2011. márc. 31. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!