Miért kellett börtönre ítélni szegény Stohl Bucit? Eszem megáll
Ő Magyarország (egyik) legjobb műsorvezetője, most a Való Világba már csak a béna Balázs és Lilu marad. Kinek jó ez?
Miért nem az az ítélet, hogy adja oda minden hónapban a fizetése felét a balesetben megsérült embernek?
Szerintem az az ember is jobban örülne, ha havonta kézhez kapna félmilliót mondjuk, mintha nem kapna semmit, de látná, hogy a Stohl a börtönben ül.
Hogy lehet ilyen ítéletet hozni??!!
Lehet sokan felháborodnak ezen, de nagyon sokan velem értenek egyet, max. nem merik felvállalni.
*Színvonalas műsör? Ja, az, persze...
Egyetértek, most majd megtudja, milyen az a Való Világ - ajánlom, te is tegyél így.
17:26
Na nehogy már én legyek a birka, mert nem a kereskedelmi tévé előt töltöm a hétköznap estéimet díszparasztok bámulásával és megrendezett showműsorok előtt izgulással...
Legyen az a birka, aki többszörösen vétkes, visszaeső bűnözőket azért akar megmenteni a börtöntől, mert akkor a kedvenc valóságshowját nemszeretem műsorvezető fogja vezetni. Na ez viszont a legalja mindennek.
Nem hiszem el, hogy tele van a fórum birkákkal, gyűlölködőkkel, és olyanokkal, akik az orruk hegyénél sem látnak tovább.
Attól, hogy a többség szerint Bucit el kéne ítélni, vagy hogy a Való Világ színvonaltalan műsor lehetne ám önálló véleményt is alkotni. Nem tilos!
Akinek van pénze, az inkább fizessen! Az áldozat is jobban jár, az állam is jobban jár, csak a gyűlölködők és vaksik nem örülnek, mert valaki máson kell majd csámcsogni.
Arra meg, h adja oda a fizetése felét és akkor majd milyen hű de jó lesz szegény áldozatnak...
Próbálj meg te kerekesszékben élni. Mert lehet, h a lakásod abból marha jól tudod akadálymentesíteni, de az utcán már nem tudsz közlekedni, nem tudsz elmenni A) pontból B)-be segítség nélkül. A munkahelyed valószínű elveszted, mert ugye még ha ülő munkát is végzel, hogy jutsz el a munkahelyedre?
Egyre inkább az a véleményem rólad, hogy olyan primitív vagy mint az általad nézett, és felmagasztalt VV. És én erről a műsorról nem néhány ajánló alapján ítélkezem. Mert az albérletben a szobatársak nézték egy hónapig, és kénytelen kelletlen hozzám is eljutott. Szóval ne gyere azzal, h ez egy hű milyen szuperértelmes műsor, mert tudom, h nem az!
Az meg külön szomorú, hogy azok akik egyet értenek velem, nem merik nyíltan vállalni itt.
Vagy csak színvonalasabb helyeken töltik a szabadidejüket, például egy parkban.
"Arra meg, h adja oda a fizetése felét és akkor majd milyen hű de jó lesz szegény áldozatnak... "
Hát jobb lesz, mintha kapna valami jelképes összeget, de cserébe örömködhetne Bucin.
Buci nagy tehetség, kár hogy így járt! :(
"Attól, hogy a többség szerint Bucit el kéne ítélni, vagy hogy a Való Világ színvonaltalan műsor lehetne ám önálló véleményt is alkotni. Nem tilos!"
Ha hozzászólásomban olvashatod a SAJÁT VÉLEMÉNYEMET. Ki a franc vagy te, hogy hazugnak nevezz, ha a saját gondolataimat írom le?
A törvény viszont nem szubjektív tetszés-nemtetszés szerint működik, és ez így van jól.
"Hát jobb lesz, mintha kapna valami jelképes összeget, de cserébe örömködhetne Bucin."
A büntetés nem azért van, hogy az áldozatnak olyan hipszerszuperül jó legyen.
"Buci nagy tehetség, kár hogy így járt! :("
Ne mondjad, hogy így járt, mert ezt ő csinálta magának.
17:26
Miért ne mernék vállalni, te húgyagyú? Gondolkodj már, miért ne vállalnák, ha egyetértenének? Ez nem politika. Erről mindenkinek megvan a véleménye. Csak sajnos az a nagy helyzet, hogy senki nem olyan hüly.e, mint te.
Hogy lehet ilyen hülyeségeket leírni, mint amiket te itt előadtál? nem ismétlem meg, mert tökéletesen egyetértek az előttem szólókkal.
A VV mint színvonalas műsor? Birka aki nem nézi? A társadalomnak hasznos a műsorvezető? A gazdag váltsa ki a büntetését? Üljön a szegény a börtönben, mi? Az tetszene?
Meg kell emésztened, hogy szívedcsücske Bucikád egy rohadt bűnöző, egy drogos, alkoholista szemét, aki pont a rács mögé illik.
Azok, akik ezen a véleményen vannak, azok nem csámcsognak, ahnem azt akarják, hogy ne legyen olyan sok barom az utakon, akik elcsapnak kocsival ittasan, aztán otthagynak! Hogy ne kelljen olyat hallani, hogy kislányt, anyukát, nagymamát egyszerre ölt meg egy piás!
Nem csámcsogunk a bűnözőkön, hanem büntetést akarunk neki, EZ A TÖRVÉNY! Én is ülnék, ha ilyet tennék, üljön a celeb is! Akármit vezet!
Mi az olyan hüly.éken csámcsogunk, mint te, aki a VV színvonalát reklámozza neonbetűkkel! Szánalmas! A hozzád hasonlók miatt megy az a sz@r főműsoridőben!
És azokkal is egyetértek, akik kevésnek tartják a két év négy hónapot!
És kevésnek tartom a kislányt, anyukát és nagymamát elütött alak négy évét is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!