Miért kellett börtönre ítélni szegény Stohl Bucit? Eszem megáll
Ő Magyarország (egyik) legjobb műsorvezetője, most a Való Világba már csak a béna Balázs és Lilu marad. Kinek jó ez?
Miért nem az az ítélet, hogy adja oda minden hónapban a fizetése felét a balesetben megsérült embernek?
Szerintem az az ember is jobban örülne, ha havonta kézhez kapna félmilliót mondjuk, mintha nem kapna semmit, de látná, hogy a Stohl a börtönben ül.
Hogy lehet ilyen ítéletet hozni??!!
Lehet sokan felháborodnak ezen, de nagyon sokan velem értenek egyet, max. nem merik felvállalni.
az a faszi, aki Pécsen a gyalogátkelő helyen ütött egy nagymamát és babakocsiban lévő unokát (mindkettő meghalt) 4 évet kapott.
Stohl itélete szerintem ezzel nincs összehangban. vagy ez sok, vagy az volt kevés.
sajnálni mondjuk nem sajnálom...
"Stohl Buci: Neki nem, börtönben fog ülni, ahelyett, hogy valami hasznos munkát végezne (színészet, műsorvezetés)"
Hasznos???? Való világban műsort vezetni???? Még ha egy elismert szívsebészre mondtad volna, akkor megértem.
Attól hogy celeb, még ugyanazok a törvények vonatkoznak rá, mint pl. Kovács Gáza asztalosra.
Én nem a vérét akarom inni, csak azt szeretném, ha pontosan ugyanazt a büntetést kapná, mint mást.
Egyébként nem értem kinek hiszik magukat a celebkéink..
Szerinted meg attól, hogy valaki egy színvonaltalan műsort vezet, attól még bedrogozva, ittasan vezethet és veszélyeztetheti mások életét? Itt nem arról van szó, hogy illegális bevándorlót foglalkoztatott bébiszitternek bejelentés nélkül!!!
Nem azt mondom, hogy nem bűnös, és nem is azt, hogy ne büntessék meg, de ez a büntetés így egy hatalmas ostobaság!
Kárt okoz Bucinak (börtön, nem vezethet műsort), kárt okoz az áldozatnak (nem kap milliókat, amiből a családját luxusszínvonalon el tudná tartani), és kárt okoz a társadalomnak (nézhetem helyette a Balázst és a Lilut).
Valóban értelmes ítélet! :S
Ha Stohl-al kívételt tennének akkor még több ezer emberrel is kivételt kellene tenni.
Ez a szabály, ki bűnt követ el annak bűnhődnie kell, pont.
Attól, hogy ki milyen jó a szakmájában, a törvény még ugyanúgy vonatkozik mindenkire. Nem fogja a bíróság figyelembe venni, hogy "jaj, de háét akkor ki vezeti a VV-t?" - kapj már az agyadhoz!
Ittasan vezetett már nem először, drogot is fogyasztott, és balesetet okozott, ahol aztán cserbenhagyta a sérülteket és az egyiknek maradandó fogyatékosságot okozott.
Az ilyennek a börtönben a helye, legyen akárki is ő!
Tipikus hü.lye VV-fan vagy, aki nem lát az orráig se a komolyabb dolgokban. Ne azt a parasztvakító fost nézd, hanem foglalkozz értelmesebb dolgokkal! Akkor talán nem kell majd szenvedned se Lilutól, meg a többitől, akiket nem szeretsz nézni!
Egy ilyen bűnözőnek igenis a sitten a helye! ha nekem okozott volna fogyatékosságot, engem pl nem érdekelne a pénze! Nem a pénz a minden! Ezt is a VV-ből vetted? Amúgy a büntitől függetlenül még kötelezhető kártérítés fizetésére!
A büntetés pedig nem az áldozatának jó, hanem a többi embernek, aki veszélyben van az ilyen síkbarmoktól az utakon! Minél több van becsukva belőlük, annál jobb! Szerinted legyen megfizethető a bűn? Tehát akkor gazdag ember zsírozhassa le a szabadságát és garázdálkodhasson tovább?
Hol élsz te, melyik utópiában?
És magadat, meg a nép legaláját, akik azt a szenny VV-t nézik, ne nevezd társadalomnak.
Ugyanakkor vegyél elő egy lxikont, és nézd meg, mit jelent a társadalmi károkozás (illetve ebben a kontextusban a társadalom). nem azt, amire gondolsz. Hüly.e vagy, nem érted, mit beszélsz. Ezért semmi alapja nincs. Hagyd, hogy az okosabbak tegyék a dolgukat és lecsukják azt az alja díszbu.zit.
A Való Világ igenis színvonalas műsor, de most nem erről beszélünk. Nem vagyok elfogult a VV miatt, Ti vagytok azok, akiket csak a bosszúvágy és a fröcsögés hajt. Még mindig értelmesebb VV-t nézni, mint mások gondján baján örömködni.
Normális társadalmakban nem az a fő cél, hogy a bűnös minél jobban bűnhődjön, hanem az, hogy az áldozat minél jobban járjon.
Nem szenvedést kell okozni, hanem örömöt adni.
Stohlnak van annyi pénze, hogy az a szerencsétlen áldozat élete végig luxusban élhetne, ehelyett kap valami jelentéktelen kártérítést, és örülhet, hogy Buci a börtönben ül.
Neki mint ismert embernek példát kéne mutatnia a társadalomnak. Nehogy már menő legyen ittasan drogozva baleseteket okozni...
Megérdemli a börtönt, a baj csak, az, h nem fogja leülni, szerintem fél év és jó magaviselettel kiengedik. Aztán akkor majd nézheted őt a Lilu meg a Balázs helyett és jujj de jó lesz neked! Nem is értem, hogy tudsz sajnálni egy ilyen alakot aki már nem először veszélyezteti más életét. És ha nem a Buciról lenne szó, hanem Gipsz Jakab ács-állványozótól, akkor is így vélekednél az ítéletről?
És még csak műsorvezetőnek és színésznek sem jó.... Sőt egy idétlen ripacs.
De nem csodálkozom a véleményeden, hiszen aki a VV-t nézi önszántából az tuti, nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!