Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért kellett börtönre ítélni...

Miért kellett börtönre ítélni szegény Stohl Bucit? Eszem megáll

Figyelt kérdés

Ő Magyarország (egyik) legjobb műsorvezetője, most a Való Világba már csak a béna Balázs és Lilu marad. Kinek jó ez?

Miért nem az az ítélet, hogy adja oda minden hónapban a fizetése felét a balesetben megsérült embernek?

Szerintem az az ember is jobban örülne, ha havonta kézhez kapna félmilliót mondjuk, mintha nem kapna semmit, de látná, hogy a Stohl a börtönben ül.

Hogy lehet ilyen ítéletet hozni??!!

Lehet sokan felháborodnak ezen, de nagyon sokan velem értenek egyet, max. nem merik felvállalni.

2011. márc. 31. 16:40
 61/91 anonim ***** válasza:
100%

17:26 szerintem ennek a süketnéma szerencsétlennek akármit mondhatsz, ami nem illik bele a logikájába, azt nem hajlansó felfogni és elismerni.

Kérdező, a bibi az, hogy Stohlnak ez a második ilyen húzása volt. Egyszer már eljátszották vele a "fizess, bűnös" játékot. Mi lett belőle? Egy még súlyosabb bűncselekmény!

Ennyit a logikádról! Szerinted mi történne, ha így menne ez? Hova lenne a te általad olyannyira szajkózott kis társadalom? Megmondom: átvenné a helyét az anarchia. A szegények leülnék jogos büntetésüket, a gazdagok meg sakkoznának. Huppsz, na most becsúszott egy kis adócsalás, de kifizetem, hopp, elütöttem egy általános iskolás osztályt tanítónénistül, kifizetem... Ó hopp, most meg egy nyugdíjason mentem át, de fizetek...

Gondolkodj már. Hány esélye legyen még?

2011. márc. 31. 18:01
 62/91 Dick Esmen válasza:
100%
A baj az hogy valami luxus börtönbe fog kerülni ami rohadt sok pénzébe kerül az államnak.
2011. márc. 31. 18:04
 63/91 A kérdező kommentje:

Szomorú, hogy milyen sokan gondolkodnak így. :(

Úgy gondolom, hogy igazam van, és írhatják 50en, hogy nincs, attól még nem fogok behódolni a tömegnek, nem leszek birka!

2011. márc. 31. 18:06
 64/91 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező! Édesanyádék mikor érnek haza a melóból, hogy kidobjanak a gép elől? Ideje nekiállni a leckének!
2011. márc. 31. 18:07
 65/91 anonim ***** válasza:
28%
Tényleg , amúgy a VV-t csak ketten fogják mér vezetni? Lilu és Balázs?
2011. márc. 31. 18:08
 66/91 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy kicsit elfogult Stohl Andrással szemben,és lehet nem véletlenül!Lehet hogy az élettársához van most szerencsénk?:o
2011. márc. 31. 18:11
 67/91 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, persze, az a szomorú, hogy aki normálisan gondolkodik, az a birka nálad.

18:01: Ja, nem volt nehéz rájönni...

17:26

2011. márc. 31. 18:13
 68/91 anonim ***** válasza:
100%
Na mikor fog börtönbe vonulni Stohl,vagy ezt is elhúzzák egy évig még?
2011. márc. 31. 18:13
 69/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok kárörvendő, de a hozzáállásod látva, kívánom hogy hajnalban mikor a diszkóból járműveddel, szabályosan haladdsz hazafelé, a zenétől-ritmustól hevülten, "szemtől-szemben" frontálisan, találkozz egy hasonló autós "társaddal", aki az üres országúton, vérben fagyva, segítség nélkül ott hagy, a felismerhetetlenségig összeroncsolt gépjárműben. (Sajnos találkoztam már a képpel, örök emlékül belém vésődött! a mentőket és a rendőrséget én, hívtam ki, mint elsőnek oda érkező autós, sajnos többet segíteni nem tudtam, a tűzoltók vágták ki az áldozatokat a roncsokból, a balesetet okozó elhagyta a helyszínt, később derült csak ki, hogy egy jogosítvánnyal sem rendelkező, fiatal korú, alkoholos és kábítószeres állapotban lévő szuper-terepjáró vezetője okozta a tömeges halálos balesetet...)
2011. márc. 31. 18:16
 70/91 anonim ***** válasza:
100%
Stohl András drogfüggő, már önállóan nem tud dönteni semmiben sem. Csak a pénzért nyomták be a Való Világba. Sokba kerül neki a drog és meg kell keresnie az árát. Sajnos megússza másodfokon és jöhet utána a következő áldozat! Csak ne TE legyél!
2011. márc. 31. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!