Miért kellett börtönre ítélni szegény Stohl Bucit? Eszem megáll
Ő Magyarország (egyik) legjobb műsorvezetője, most a Való Világba már csak a béna Balázs és Lilu marad. Kinek jó ez?
Miért nem az az ítélet, hogy adja oda minden hónapban a fizetése felét a balesetben megsérült embernek?
Szerintem az az ember is jobban örülne, ha havonta kézhez kapna félmilliót mondjuk, mintha nem kapna semmit, de látná, hogy a Stohl a börtönben ül.
Hogy lehet ilyen ítéletet hozni??!!
Lehet sokan felháborodnak ezen, de nagyon sokan velem értenek egyet, max. nem merik felvállalni.
17:26 szerintem ennek a süketnéma szerencsétlennek akármit mondhatsz, ami nem illik bele a logikájába, azt nem hajlansó felfogni és elismerni.
Kérdező, a bibi az, hogy Stohlnak ez a második ilyen húzása volt. Egyszer már eljátszották vele a "fizess, bűnös" játékot. Mi lett belőle? Egy még súlyosabb bűncselekmény!
Ennyit a logikádról! Szerinted mi történne, ha így menne ez? Hova lenne a te általad olyannyira szajkózott kis társadalom? Megmondom: átvenné a helyét az anarchia. A szegények leülnék jogos büntetésüket, a gazdagok meg sakkoznának. Huppsz, na most becsúszott egy kis adócsalás, de kifizetem, hopp, elütöttem egy általános iskolás osztályt tanítónénistül, kifizetem... Ó hopp, most meg egy nyugdíjason mentem át, de fizetek...
Gondolkodj már. Hány esélye legyen még?
Szomorú, hogy milyen sokan gondolkodnak így. :(
Úgy gondolom, hogy igazam van, és írhatják 50en, hogy nincs, attól még nem fogok behódolni a tömegnek, nem leszek birka!
Szomorú, persze, az a szomorú, hogy aki normálisan gondolkodik, az a birka nálad.
18:01: Ja, nem volt nehéz rájönni...
17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!