Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért kellett börtönre ítélni...

Miért kellett börtönre ítélni szegény Stohl Bucit? Eszem megáll

Figyelt kérdés

Ő Magyarország (egyik) legjobb műsorvezetője, most a Való Világba már csak a béna Balázs és Lilu marad. Kinek jó ez?

Miért nem az az ítélet, hogy adja oda minden hónapban a fizetése felét a balesetben megsérült embernek?

Szerintem az az ember is jobban örülne, ha havonta kézhez kapna félmilliót mondjuk, mintha nem kapna semmit, de látná, hogy a Stohl a börtönben ül.

Hogy lehet ilyen ítéletet hozni??!!

Lehet sokan felháborodnak ezen, de nagyon sokan velem értenek egyet, max. nem merik felvállalni.

2011. márc. 31. 16:40
 51/91 anonim ***** válasza:
100%
Bűnös!Mi mást kellett volna tennie a bíróságnak?
2011. márc. 31. 17:46
 52/91 A kérdező kommentje:

Miért ne mernék vállalni, te húgyagyú? Gondolkodj már, miért ne vállalnák, ha egyetértenének? Ez nem politika. Erről mindenkinek megvan a véleménye. Csak sajnos az a nagy helyzet, hogy senki nem olyan hüly.e, mint te.

Azért mert, akkor őket is így a földig dorongolnátok, mint engem, csak azért mert többen vagytok. Sajnos a birka tömeg mindig erősebb, még ha nincs is igazuk.

Hogy lehet ilyen hülyeségeket leírni, mint amiket te itt előadtál? nem ismétlem meg, mert tökéletesen egyetértek az előttem szólókkal.

Valahogy így. Attól, hogy nem tetszik, még igazam van.

A VV mint színvonalas műsor?

Igen, az.

Birka aki nem nézi?

Nem, az a birka, aki egy részt sem látott, és így ócsárolja, hogy csak hogy megfeleljen a tömegnek.

A társadalomnak hasznos a műsorvezető?

Igen, segíti az emberek szórakozását.

A gazdag váltsa ki a büntetését? Üljön a szegény a börtönben, mi? Az tetszene?

Nekem igen, de az áldozatoknak is. Bosszú helyett élvezhetnék a pénzt. Halálos áldozat esetén szerintem is börtönbe kéne mennie.

Meg kell emésztened, hogy szívedcsücske Bucikád egy rohadt bűnöző, egy drogos, alkoholista szemét, aki pont a rács mögé illik.

Nem értek vele egyet.

Azok, akik ezen a véleményen vannak, azok nem csámcsognak, ahnem azt akarják, hogy ne legyen olyan sok barom az utakon, akik elcsapnak kocsival ittasan, aztán otthagynak! Hogy ne kelljen olyat hallani, hogy kislányt, anyukát, nagymamát egyszerre ölt meg egy piás!

Nem csámcsogunk a bűnözőkön, hanem büntetést akarunk neki, EZ A TÖRVÉNY! Én is ülnék, ha ilyet tennék, üljön a celeb is! Akármit vezet!

Hát, persze. Csak szegény áldozatra megint senki nem gondol!

Mi az olyan hüly.éken csámcsogunk, mint te, aki a VV színvonalát reklámozza neonbetűkkel!

Nem lehet neonbetűkkel írni! Sajnos.

Szánalmas! A hozzád hasonlók miatt megy az a sz@r főműsoridőben!

Talán azért, mert az emberek szerint is minőségi műsor. Ha neked nem tetszik, nézz Spektrumot, olvass könyvet, vagy ugrókötelezz!

És azokkal is egyetértek, akik kevésnek tartják a két év négy hónapot!

Ja, hogy még kevés is! Ítéljük mindjárt életfogytiglanra, akkor majd örülni fog a tömeg. Mint a római gladiátorharcok, eszem megáll.

És kevésnek tartom a kislányt, anyukát és nagymamát elütött alak négy évét is!

Erről meg ki beszél?

2011. márc. 31. 17:50
 53/91 anonim ***** válasza:
gondolkodj már el azon,miket kérdezel és kommentelsz!! Ha fizet börtön helyett, az jó az államnak, a bűnösnek és jó az áldozatnak??? Tehát aki gazdag, az egyszerűen kifizeti az áldozatért a büntetést. és annyi??? Egy kisgyerek mondjuk 10 millió? egy nyugdijas már olcsóbb, kb 1 millka?? akinek pénze van az akkor nyugodtan öldökölhet ha fizet?? :(
2011. márc. 31. 17:51
 54/91 A kérdező kommentje:
"Szellemes" oltogatásokat bemásolni ide (egy hatalmas üres hellyel) csak együgyűséget, és önállótlanságot sugall.
2011. márc. 31. 17:51
 55/91 A kérdező kommentje:

Az előbb is leírtam, halált okozó balesetekben a hibás fél mindenképp menjen börtönbe, de itt erről szó sem volt.

Halálos kimenetelű balesetekben az áldozat nem is tudná élvezni a pénzt.

2011. márc. 31. 17:53
 56/91 anonim ***** válasza:
nem jogerős...még meg is úszhatja,a másodfok dönt.. :/
2011. márc. 31. 17:56
 57/91 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, hogy még kevés is! Ítéljük mindjárt életfogytiglanra, akkor majd örülni fog a tömeg. Mint a római gladiátorharcok, eszem megáll."

Az istenedet, mondom, hogy a büntetés NEM AZÉRT VAN, hogy a tömegnek meg az áldozatnak olyan jó legyen. Amúgy meg minden hozzászólással hülyébb vagy.

"Halálos áldozat esetén szerintem is börtönbe kéne mennie."

Jaa, szóval halálos áldozat esetén legyen börtön, de amikor valakit megnyomorít egy egész életre, akinek aztán midnenféle lelki betegsége, stb. lehet, el van cseszve az élete, a tervei, akkor azt válthassa ki pénzzel. Te vagy a faszagyerek.

17:26

2011. márc. 31. 17:58
 58/91 anonim ***** válasza:

"Én jobban örülnék (ha az édesanyámat gázolta volna el), ha annyi pénzt kapnánk, amiből luxus körülmények között tudnám őt ellátni, mintha azt látnám, hogy a balesetet okozó személy börtönben ül."

A komment megírásának időpontja: ma 17:03!

Majd egyszer, idővel, korosodván, (talán)rá jössz, hogy pénzel az egészséget, (az életben ez az egy), amit nem tudsz megfizetni! Lehet több ezer milliód, ha az orvosok reménytelenül csak a kezüket tárják szét, miközben a kaszás lengeti a fejed felett a munkaeszközét.

2011. márc. 31. 17:58
 59/91 anonim ***** válasza:
100%

"Az meg külön szomorú, hogy azok akik egyet értenek velem, nem merik nyíltan vállalni itt.

Vagy csak színvonalasabb helyeken töltik a szabadidejüket, például egy parkban."

--> A magadfajták a parkba sem friss levegőt szívni mennek....

2011. márc. 31. 17:59
 60/91 anonim ***** válasza:
72%

Te nem tudod, h a büntetésnek az a lényege, h szar legyen az elkövetőnek?

Én sajnálom szegény áldozatot is, és abban is egyetértek, h fizessen neki kártérítést ez a barom, de üljön is érte mint egy átlag ember.

Ráadásul ez az ítélet még elrettentő példa is lehet. Talán lesz egy-két autós aki miután iszik, meggondolja, h hívjon e inkább taxit. De ha nem csukják le ezt a görényt akkor majd úgy gondolkodik, h "Nem baj, a Bucit se csukták le engem mér csuknának". És majd beül vezet, és balesetet okoz.

Ez a törvény aranyom! És az bizony mindenkire vonatkozik, rád is, rám is, Bucira is és minden emberre.

Felfogod egyáltalán a válaszok értelmét?

2011. márc. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!