Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért kellett börtönre ítélni...

Miért kellett börtönre ítélni szegény Stohl Bucit? Eszem megáll

Figyelt kérdés

Ő Magyarország (egyik) legjobb műsorvezetője, most a Való Világba már csak a béna Balázs és Lilu marad. Kinek jó ez?

Miért nem az az ítélet, hogy adja oda minden hónapban a fizetése felét a balesetben megsérült embernek?

Szerintem az az ember is jobban örülne, ha havonta kézhez kapna félmilliót mondjuk, mintha nem kapna semmit, de látná, hogy a Stohl a börtönben ül.

Hogy lehet ilyen ítéletet hozni??!!

Lehet sokan felháborodnak ezen, de nagyon sokan velem értenek egyet, max. nem merik felvállalni.

2011. márc. 31. 16:40
 71/91 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha azon találod magad, hogy mindenki hüly.e, csak te vagy okos, akkor ott valami bibi van. Erre egy intelligens, egészséges önkritikával rendelkező ember rájön, kábé a negyedik oldal után...
2011. márc. 31. 19:00
 72/91 anonim ***** válasza:
100%

"Szomorú, hogy milyen sokan gondolkodnak így. :( "

Az szomorú, hogy egyáltalán van 2011 Európájának közepén olyan, aki nem így gondolkodik egy visszaeső bűnözőről! Én megértem, ha kedveled, de az érzelmeknek itt nincs helye! Ilyen alapon senkit nem lehet lecsukni, mert valakinek az apukája, vagy olyan kitűnő ács, meg hidegburkoló, mi lesz velünk nélküle...

2011. márc. 31. 19:04
 73/91 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam a valaszokat vegig, de felhaboritonak tartom a kerdest.

Ha ezt a balesetet egy neves szivsebesz vagy egy kivaloan dolgozo asztalos okozta volna, szerinted barki mondana, hogy ne menjen bortonbe, vegezze csak a munkajat? Mi koze az ugyenek a foglalkozasahoz? O ra nem ugyanazok a torvenyek vonatkoznak?!

Vannak sulyosbito tenyezok es hulyeseg azt mondani, hogy egyszeruen hibazott. Tortennek balesetek, de ez nem olyan volt. Az az o valasztasa volt, hogy ittasan, drogosan ult a kocsiba, ez nem veletlenul tortent vele, o tudataban volt annak, hogyha iszik, drogozik milyen allapotba kerul. Ennek ellenere beult vezetni. Es hogy hogy nem tudta, hogy mit csinal, mikor a baleset utan arra volt esze, hogy a sajat parjat kerje meg, hogy vallalja at helyette a balesetet es o ujra volanhoz ult ittasan! Ezt o mind akarattal tette, hogyne lennenek ezek a tenyezok befolyasoloak?? Le akarta passzolni a felelosseget, arra hogy volt esze abban az allapotban? Egyebkent okozott o mar szinten ittas allapotban balesetet, nem ez az elso neki. Akkor a birsag nem hatotta meg, szerinted az most meghatna, ha a penzet oda kellene adnia a megkarositott ferfinek? Az a minimum, hogy fizeti a koltsegeit. Tudd szetvalasztani, hogy van egyszer a karterites meg van a buntetes es az utobbibol fog tanulni. Nekem is okoztak mar sulyos balesetet, de az illeto se reszeg, se drogos nem volt, megis kellett fizetnie birsagot is kulon. Ha csak ugy elengedtek volna, szerinted Stohl tanult volna az esetbol? Hisz nem az elso neki, eddig sem tanult. Jogositvanyat mindenkepp vonjak be, mert pont a rokonaim kornyeken lakik, az elso balesetet is ott okozta es ha bizony velem jonne szembe es tulelnem egyaltalan, a sz.rt is kiperelnem belole, mert megerdemli. Nem azert, mert kozszereplo, hanem azert, mert egy felelotlen, gerinctelen ember. En eleve azt nem ertem, hogy ennyivel hogy uszhatta meg, mikor visszaeso, gyorshajto, szabalytalanul kozlekedo, ivott, drogozott (ezt nem is szamitottak az iteletbe bele, mikor mar eleve illegalis?!). Nem azert ultetik le, mert ez bosszu, hanem mert ezt erdemli, vallalnia kell a felelosseget, hogy tanuljon a hatalmas, halmozott hibajabol. Senkit sem ultetnek le csak ugy. O nem 1-2 hibat kovetett el.

Kivanom neked kerdezo, hogy ne menjen veled szembe ez az ember az uton. Majd tudod, hogy mikor adnam vissza a jogositvanyat! Ettol fuggetlenul jo szinesz es remek szinkonszinesz, ezt nem vitatom, de az embereket jo lenne ugyanolyan torvenyek alapjan kezelni. O is ember, ra ugyanaz vonatkozik, mint masra. Ebbol jobban fog tanulni, mert masbol nem tudott. Elozoleg meguszta a dolgot mar. Amugy nem tudom, hogy mit kampanyolsz annyira erte. Nem ismered szemelyesen, veled o nem foglalkozna, ha te lennel a helyeben.

2011. márc. 31. 19:42
 74/91 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem vagyunk birkak kerdezo. Volt mar neked ilyen baleseted? Mert en voltam mar ilyenben - a masik vezeto hibajabol. Nem mondhatnam, hogy felemelo erzes. Egybol maskepp gondolkodnal, ha tudnad, hogy mirol is beszelsz. Szerintem te 14-nel nem vagy tobb, mert fogalmad sincs, hogy mit jelent az, hogy megkarositanak valakit foleg egy eletre es ugy, hogy nem veletlen volt, hanem szabalysertesek sorozatat kovetik el. Stohl fele akkora az empatiad, az aldozatai fele nincs?!
2011. márc. 31. 19:47
 75/91 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"Kárt okoz Bucinak (börtön, nem vezethet műsort)"

Van annyi pénze, hívhatott volna taxit is. A bajt ő maga okozta a felelőtlenségével.

", kárt okoz az áldozatnak (nem kap milliókat, amiből a családját luxusszínvonalon el tudná tartani)"

Kárt már okozott, én azért ha választhatnék a szegénység, meg a milliók de tolószékben verzió között, inkább az első.

", és kárt okoz a társadalomnak (nézhetem helyette a Balázst és a Lilut). "

Iszonyat. Keress egy pszichológust, hogy segítsen feldolgozni a tragédiát.

2011. ápr. 1. 00:16
 76/91 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"Akinek van pénze, az inkább fizessen! "

Mekkora jövedelemmel kell hogy rendelkezzen valaki ahhoz, hogy megölhessen egy embert?

Lesznek sávok is? Pl. 0-100 ezer havi bruttó jövedelem esetén évi egy tilosban parkolás megengedett.

100-200 ezer: gyorshajtás

200-500 ezer: könnyű testi sértés

500-1 milla: 8 napon túl gyógyuló sérülés okozása max 2 embernek

stb...

2011. ápr. 1. 00:19
 77/91 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ijeszto, hogy vannak olyan kifordult gondolkodasu emberek, mint a kerdezo. Ezert fel manapsag az ember kimenni az utcara...
2011. ápr. 1. 02:02
 78/91 anonim ***** válasza:
68%

Az a helyzet, hogy a te szegény Bucid azt nyilatkozta, remélem börtönbe kerül, mert akkor talán valamennyit megfizet abból amit tett. Na ehhez mit szólsz? Egyébként pedig, rengeteg kommentelő is leírta: fizet ő az álodzatnak ne aggódj. Kinek jó ha börtönbe megy? Hm...azoknak akik az utcán közlekednek, mert 2 év börtön után talán meggondolja, hogy legközelebb is beüljön-e a volán mögé ittasan, drogosan. Majd nagyon macsó módon felhívja a feleségét h vállalja már át róla a felelősséget, mert neki már priusza van. Gyönyörű ember a te Bucid, mondhatom. Mellesleg nézdd csak meg a Buci és a kifogyhatatlan sör videót.... köszi, én ilyen embert nem akarok nézni a képernyőn.

Mellesleg egy faluban élek az áldozattal, és pár faluval arrébb mint Buci. Írták az újságok, hogy lincshangulat van itt a faluban, meg Buci folyton idejár, stb. Kamu az egész. Te tipikusan az a fajta vagy, akit a média ott szédít meg ahol tud, mindent elhiszel, és a celebek afféle istenek. Gondolkodj a saját fejeddel!

Írtad hogy nektek elég lenne ha luxus körülmények között élhetnétek, és ápolhatnád az áldozatot, ha az családtagod lenne. Keress egy gyémántberakásos tolókocsit, abban biztosan könnyebb elviselni, hogy nem tudsz soha többet futni, lépcsőt mászni, kirándulni, és egy zuhanyzás is problémát okoz. Hihetetlen felszínes és ostoba vagy, még szerencse, hogy a törvényhozók nem azok. És ha már a VV nálad a létfontosság, hát íme: Ennyi böszmeséget még életemben nem hallottam, mint amiket te leírtál! Bucikád meg rohadjon meg ahol van!

2011. ápr. 1. 02:46
 79/91 anonim ***** válasza:
41%

Mert valakin meg kellet mutatnia ennek a sza.rra való országnak, hogy az ismert embereket is bevágják a bötönbe, és Stohl volt aki kapóra jött nekik, közben meg milliószor nagyobb bűnözők, milliószor nagyobb baleseteket okozók futkoznak szabadlábon.

Én sajnálom Stohlt, nagyon tisztelem a munkásságát, tény, hogy amit tett, azért kell bűntetést kapnia, de ez így nevetséges.

2011. ápr. 1. 12:00
 80/91 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jókat írtak eddig, azt nem olvastam senkinél, hogy Stohl ajánlott pénzt (még a bírósági kártérítési ítélet előtt) az áldozatnak, és annak nem kellett, mondván, ezt nem tudja megfizetni. Más dolog, hogy utána Stohl a bíróság kötelezte, nem tudom, mennyi pénz kifizetésére.

Szóval kérdező mérhetetlenül buta vagy és ráadásul nem is ismered az ügyet, amiről beszélsz.

Nagyon empatikus vagy egy bűnözővel, az áldozattal már nem annyira. És íme a példa, hogy az áldozatok nem úgy gondolkodnak, ahogy te: ennek a sértettnek sem kellett a pénz. És azért hadd döntse már el ő, hogy milyen kimenetelt szeretne az ügynek, ne egy ilyen ostoba kívülálló, mint te.

Az a helyzet, hogy amíg nem voltál ilyen ügynek a kárvallottja, addig SEMMIT nem tudsz arról, hogy hogy megy ez, csak gondolod, hogy te pontosan bele tudod élni magad egy ember helyzetébe, aki élete végéig korlátozott marad egy bűnöző miatt. De nem tudod. Persze nem is kívánom neked.

2011. ápr. 1. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!