Miért baj hogy Adam Lambert meleg? Kitárgyaljuk? (lent)
Nem azt akarom mondani hogy "kár hogy meleg".
Mert nekem édes mind1 lenne hogy az-e vagy sem, így is, úgy is kva jó hangja van, kva jó pasi:D
Csak a koncertjeit tudja (számomra)elrontani a viselkedésével...vagyis mozgásával.
Úgy értem pl. a Fever szám elején amit Tommyval csinál, csinálja ok, de ahogy mozog, kiütközik rajta hogy meleg..és ez számomra kicsit ront a képen....
De imádom őt mindenestül ettől függetlenül:D
Azért én nem gondolom, hogy szar lesz:)
Olyan kiváló emberekkel dolgozik, akik nem kis slágereket adtak a világnak! Ő maga is fantasztikus, minden száma őszinte és csodálatos! Nem fogunk csalódni!
Ó hát azt én is kétlem,hogy szar lenne :D Valóban nagyon nagy nevekkel dolgozik,mi már garantált félsiker. És persze ő maga is egy zseni. Még ha egy száma nem is lenne olyan jó,akkor is élvezhetővé teszi a hangjával,ami felülmúlhatatlan.
ÉS most ugye komolyabb témák foglalkoztatják,szerelmes,úgyhogy egy komolyabb hangvételű,rock-lemezt várhatunk. *-*
Nellie
Nem is mondtam hogy szar lesz:D
Csak lehet hogy nem fog tetszeni mindenkinek. De én bízom benne.
Azt hogy szerelmes, nem tudtam. A pasijáról tudtam de hogy szerelmes, azt nem.
Annak viszont nagyon örülök hogy akkor keményebb számai lesznek főként:D
Persze, ez érthető.
Jó igazából nem tudom mit érez,de úgy tűnik. Mindenesetre biztos inspirálja a kis Sauli. :)
Nellie
:D
Majd rákeresek erre a kis édeskére:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!