Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért baj hogy Adam Lambert...

Miért baj hogy Adam Lambert meleg? Kitárgyaljuk? (lent)

Figyelt kérdés

Nem azt akarom mondani hogy "kár hogy meleg".

Mert nekem édes mind1 lenne hogy az-e vagy sem, így is, úgy is kva jó hangja van, kva jó pasi:D

Csak a koncertjeit tudja (számomra)elrontani a viselkedésével...vagyis mozgásával.

Úgy értem pl. a Fever szám elején amit Tommyval csinál, csinálja ok, de ahogy mozog, kiütközik rajta hogy meleg..és ez számomra kicsit ront a képen....

De imádom őt mindenestül ettől függetlenül:D

2011. márc. 28. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
Én egyenlőre nem tervezgetek előre, akárhogy is, még nagyon soká lesz! Akármi megtörténhet, én például teljesen lemondtam arról, hogy még 2010-ben eljussak a koncertjére... és hát megtörtént;)
2011. ápr. 1. 09:29
 62/68 A kérdező kommentje:
És abba is bele kell gondolni, ha esetleg az új cd-je szar lesz...akkor el se mennénk a koncira...úgyhogy tényleg ráér még a tervezgetés. Majd ha kijön az új lemez...akkor elkezdhetünk szép lassan:D
2011. ápr. 1. 10:02
 63/68 anonim ***** válasza:

Azért én nem gondolom, hogy szar lesz:)

Olyan kiváló emberekkel dolgozik, akik nem kis slágereket adtak a világnak! Ő maga is fantasztikus, minden száma őszinte és csodálatos! Nem fogunk csalódni!

2011. ápr. 1. 10:17
 64/68 anonim ***** válasza:

Ó hát azt én is kétlem,hogy szar lenne :D Valóban nagyon nagy nevekkel dolgozik,mi már garantált félsiker. És persze ő maga is egy zseni. Még ha egy száma nem is lenne olyan jó,akkor is élvezhetővé teszi a hangjával,ami felülmúlhatatlan.

ÉS most ugye komolyabb témák foglalkoztatják,szerelmes,úgyhogy egy komolyabb hangvételű,rock-lemezt várhatunk. *-*

Nellie

2011. ápr. 1. 12:34
 65/68 A kérdező kommentje:

Nem is mondtam hogy szar lesz:D

Csak lehet hogy nem fog tetszeni mindenkinek. De én bízom benne.

Azt hogy szerelmes, nem tudtam. A pasijáról tudtam de hogy szerelmes, azt nem.

Annak viszont nagyon örülök hogy akkor keményebb számai lesznek főként:D

2011. ápr. 1. 13:56
 66/68 anonim ***** válasza:

Persze, ez érthető.

Jó igazából nem tudom mit érez,de úgy tűnik. Mindenesetre biztos inspirálja a kis Sauli. :)

Nellie

2011. ápr. 1. 20:25
 67/68 anonim ***** válasza:
Ha már így előkerült Sauli, annyira édes gyerek, nagyon imádni valóak együtt, látszik, hogy szeretik egymást!:)
2011. ápr. 2. 11:20
 68/68 A kérdező kommentje:

:D

Majd rákeresek erre a kis édeskére:D

2011. ápr. 3. 15:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!