Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért baj hogy Adam Lambert...

Miért baj hogy Adam Lambert meleg? Kitárgyaljuk? (lent)

Figyelt kérdés

Nem azt akarom mondani hogy "kár hogy meleg".

Mert nekem édes mind1 lenne hogy az-e vagy sem, így is, úgy is kva jó hangja van, kva jó pasi:D

Csak a koncertjeit tudja (számomra)elrontani a viselkedésével...vagyis mozgásával.

Úgy értem pl. a Fever szám elején amit Tommyval csinál, csinálja ok, de ahogy mozog, kiütközik rajta hogy meleg..és ez számomra kicsit ront a képen....

De imádom őt mindenestül ettől függetlenül:D

2011. márc. 28. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

Az Idolt ugye már linkeltem,azt nem kell keresned :D De az oldalon amit linkeltem szintén,fel van sorolva külön menüpontban az összes zene ,Idol előtt,után, közben :"D

A DTRH-t is imádom. Kicsit fura a szövege. Én nem nagyon értettem,aztán miután elolvastam a fordítást...utána sem értettem :"D

De nagyon jó a hangzása.

Nellie

2011. márc. 31. 16:39
 52/68 A kérdező kommentje:

Még 1x köszi a linket.

Én viszont attól a számtól kiakadok...fölbosszant xD

Hallgatom meg minden...de nem lesz soha kedvenc.

Am szerinted ha lesz nálunk konci, mennyi lesz egy átlagos belépő?

2011. márc. 31. 16:45
 53/68 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit. :)

Háhá :D Hát nem lehet minden szám kedvenc :D Én a Loaded Smile-lal vagyok így... Meg a Soaked idegesít,bár annak is szép a szövege.

Hát én nem vagyok annyira jártas ezekben,de ha azt nézem,hogy a bécsi koncertre 8500ft volt átszámítva egy jegy,de egy nagyon kicsi (600-700 férőhelyes) teremben volt,egy művelődési központban,promot alig kapott,az épület portása sem tudta hogy ott koncert lesz. Na most ,akkor még nem volt annyira ismert itt nálunk,játszották az IIHY-t a zenecsatornák,és kb ennyi. Mivel most nagyon népszerű lett,és egyre többet foglalkoznak vele ,mind a zenecsatornák,mind a kiadó, feltételezem ,hogy nem a bécsihez hasonló kis ,családias koncertre számíthatunk ,ha egyszer eljut ide. Valószínűleg Gaga,Rihanna,Katy példáját követve csarnokban lesz,és kategóriás jegyek lesznek,amik 14-25ezer forint között mozognak általánosan. Gagánál volt a legdrágább jegy 25ezer,Adam ennél kicsit kevesebb lenne szerintem.

Én így spekuláltam. :D

2011. márc. 31. 17:03
 54/68 A kérdező kommentje:
Óh akkor nem olyan biztos hogy elmegyek rá...azért fájna a szívem 50ezret kidobni...Mondjuk az még odébb van...Meglátjuk...te elmennél?
2011. márc. 31. 17:32
 55/68 anonim ***** válasza:

Én mindenképp,ő az egyetlen előadó ,aki nekem bármennyit megér. Ezért már jó előre számítok rá,és próbálok gyűjtögetni,mert igaz ,hogy még nem biztos az sem hogy jön,az meg pláne nem ,hogy mikor,de inkább számítok rá.hogy ha itt lesz az ideje ,mindenképp ott lehessek.

A bécsi koncertre nem számítottunk,ott mázlim volt az árral is ,ezért tudtam elmenni. :)

Amúgy az én legközelebbi célom egy meet&greet... Bécsben 40ezer felett volt a m&g jegy,de voltak akik belógtak. Nem tudom,hogy egy következő turnén lenne-e lehetőség ilyenre,de ha igen,akkor biztos,hogy piszok drága lenne,tekintve hogy Rihanna-val is kb 150ezerért lehet találkozni... Ez lehet,hogy csak álom marad. :"D

2011. márc. 31. 17:39
 56/68 anonim ***** válasza:
Ja és az utóbbi kettő hsz: Nellie voltam :D Csak most nem írtam oda ,mert csak én írtam :D
2011. márc. 31. 17:41
 57/68 A kérdező kommentje:

Hát még nekem is kell beszélni a szülőkkel..meg lehet hogy barátok is jönnének...meg még úgyis odébb van...viszont én most megyek...

Holnap délután leszek megint 2-5 között...

Lényegében ez már egy beszélgetés, tehát szia:)

2011. márc. 31. 17:52
 58/68 anonim ***** válasza:
Igen ,ezen kár is gondolkozni. :D Szia :)
2011. márc. 31. 17:56
 59/68 anonim ***** válasza:

én a másik vagyok:D Ha nem gond nem nevezném meg magam:)

Én szeretem a Soaked-ot és az A Loaded Smile-t is, valamint nagy kedvencem a DTRH:)

Számomra Adam az az előadó, akiért megéri kifizetni, akármennyi is a jegy, mert ő tényleg olyan show-t ad ami felejthetetlen élmény;)

2011. márc. 31. 20:24
 60/68 A kérdező kommentje:

Nem baj dehogy, hiszen csak ketten írtok ha jól veszem ki, és akkor nem lesz így sem kavarodás.

Beszéltem anyuval, és nem zárkózik el mereven, úgyhogy lehet hogy kijutok én is majd:D

2011. ápr. 1. 08:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!