Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért baj hogy Adam Lambert...

Miért baj hogy Adam Lambert meleg? Kitárgyaljuk? (lent)

Figyelt kérdés

Nem azt akarom mondani hogy "kár hogy meleg".

Mert nekem édes mind1 lenne hogy az-e vagy sem, így is, úgy is kva jó hangja van, kva jó pasi:D

Csak a koncertjeit tudja (számomra)elrontani a viselkedésével...vagyis mozgásával.

Úgy értem pl. a Fever szám elején amit Tommyval csinál, csinálja ok, de ahogy mozog, kiütközik rajta hogy meleg..és ez számomra kicsit ront a képen....

De imádom őt mindenestül ettől függetlenül:D

2011. márc. 28. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:

Hát elég nehéz BB-ről "akármilyen információt" adni, úgy hogy nem igazán tudom, hogy honnan ismered, és mióta:)

De nagyon szívesen segítek én is, ha valami kérdésed van:)

2011. márc. 30. 19:24
 22/68 anonim ***** válasza:
Bocsi az előző hozzászólásomnál valami hiba akadt, és magától elküldte a félig leírt válaszomat:D
2011. márc. 30. 19:25
 23/68 A kérdező kommentje:

Semmi gond.

Igazából amióta a számait ismeri a rádió, hallgatom őt, azt rég óta tudtam h Idol-os, meg h meleg, meg hogy hány éves..és kb ennyi.

ÉS most pár napja (beteg vagyok és itthon unalmamban) olvasgattam a neten és hát elég sok dolgot megtudtam róla....

2011. márc. 30. 20:03
 24/68 anonim ***** válasza:

ma 16:24-os vagyok. Értem ,csak azért ajánlottam fel,ha esetleg nem értenél valamit,nyugodtan kérdezd meg. Nem akarom rád erőltetni,csak amire kíváncsi vagy. :D

Igazából óvatosan olvasgass,mert sajnos nagyon sok téves információ és pletyka kering vele kapcsolatban,ha lehetőséged van,inkább külföldi cikkeket keress.

Egy magyar oldalt tudok ajánlani: adamlambertdaily.com

Ez az egyetlen hiteles magyar nyelvű oldal,a szerkesztők a lényegre törekszenek,a tényeket írják le,nem a pletykákat.

Itt fent van a Rolling Stone interjú fordítása is,ami minden Glambertnek "kötelező olvasmány" és a teljes életút. Ha gondolod nézz be. :)

2011. márc. 30. 20:33
 25/68 A kérdező kommentje:

Lehet hogy félreérthetően írtam, tök jó hogy így felajánlod meg minden, nem erőltetés meg semmi, csak nem tudok igazából mit kérdezzek:D és azon az oldalon olvastam végig az életútját...és hát kb. eddig jutottam el...nem tudtam hogy ott van interjú is, megnézem azt is :D

Esetleg kort is kérdezhetnék?

Kíváncsi vagyok, hány évesek a nagy fanok?:D

Én 14/Lány vagyok

2011. márc. 31. 08:45
 26/68 anonim ***** válasza:

19:24-ös vagyok! Én 15 éves vagyok, de úgy gondolom a Glambertök közt nincs az a meghatározott kor, úgy értem például a Belieberek közt nem nagyon találnánk 14 év felett...:D

Végig követtem a Glam Nation Tourt, "hála Suz felvételeinek" és eljutottam a bécsi koncertre. Szerintem egészen az ici-pici kisgyerekektől, a tizenéves tiniken át, a 60-as nagyszülőkig minden korosztály megtalálható...:)

2011. márc. 31. 09:53
 27/68 A kérdező kommentje:

Olvastam a neten hogy így a 10-en éves p*csák, meg úgy, Adam-mal kapcsolatban...hülyeség.

Még mindig irigyellek téged is meg mindenki mást is aki el tudott rá menni. Ha jön ide hozzánk tuti elmegyek.

Ha már úgyis millió kérdést fölteszek, jöhet még 2?:D

1.Az Auchanba vagy Tesco-ba szerintetek lehet kapni a GNL-et?

2. Ha jön hozzánk kocira, szerintetek hol lesz? SYMA? Sportaréna?

2011. márc. 31. 10:04
 28/68 anonim ***** válasza:

Hát nagyon kevés helyen lehet üzletben kapni, őszintén nem nagyon tudom, én netről rendeltem:)

A koncertről pedig szintén fogalmam sincs, mivel meghatározott időpont, vagy biztos információ egyáltalán nincs! Egy biztos, olyan szűk, családias környezet biztosan nem lesz mint Bécsben...:)

BB ősz elejére lesz kész az albummal, ha el kezdi a turnét, sok idő mire ideér Európába!

A Magyarországi koncert, mint már mondtam nagyban függ attól, hogy mennyire népszerű nálunk! Konkrétat senki sem tud...

2011. márc. 31. 10:36
 29/68 A kérdező kommentje:

Ezek most így elszomorítottak picit.

Jó a lemezt meg tudom rendelni én is nem az a gond...meg ott a bookline is meg minden.

De a koncert...ha őszben kijön a lemez, legyen október mert akkor van a szülinapom:D

Októberben kijön a lemez, elkezd turnézni...Igazából ez hogy működik?

Úgy értem, hogy egy turné alatt elmegy egy országba és akkor ott egy koncertet lead és megy tovább?

Vagy olyan lesz mint a GNT, hogy megy több helyre meg minden és akkor eljut ide is, fél év alatt?

Mert a GNT is fél év volt kb...

Persze ha veszik nálunk a cd-jét.

Mondjuk ezt sem értem hogy nem kapható sok helyen, ennyi erővel akkor azért nem jön koncertzeni mert nem veszik. Vennék de nem lehet jóformán hol megvenni?!

Én úgy gondolom, hogy ha a rádiók nyomják, a nép is szereti, akkor simán árulhatnák pl az Auchanban is...

Am a FYE-t árulják ilyen helyeken? Mivel azt letöltöttem a netről, nem is kerestem boltokban...

Kicsit már hülyén érzem magam hogy itt ilyen oldalas regényeket írok, és mindegyikben 1-2 kérdés van.

És örülök hogy így válaszolgatsz/ válaszolgattok! Köszi:)

2011. márc. 31. 11:19
 30/68 anonim ***** válasza:

Szerintem lesz az szeptember is;)

Hát a GNT alatt szinte semmit sem pihent, nagyon be volt táblázva...

És igen ez az, sajnos nem sok promót kap, viszont, most már egyre nagyobb név, tehát reméljük a következő lemeze több promót fog kapni!

Én egy nagyon kicsi városban élek, és sajnos kb. 2 üzletet tudnék mondani, ahol itt láttam a FYE lemezt! Én annak idején külföldről hozattam, itt Magyarországon alig-alig tudta valaki, hogy ki az az Adam Lambert, vagy, maximum ismerték a WWFM-t és ennyi...(és akkor még lemaradtam az Idol időszakról, amit nagyon sajnálok)

És nyugodtan kérdezz csak:D

2011. márc. 31. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!