Miért baj hogy Adam Lambert meleg? Kitárgyaljuk? (lent)
Nem azt akarom mondani hogy "kár hogy meleg".
Mert nekem édes mind1 lenne hogy az-e vagy sem, így is, úgy is kva jó hangja van, kva jó pasi:D
Csak a koncertjeit tudja (számomra)elrontani a viselkedésével...vagyis mozgásával.
Úgy értem pl. a Fever szám elején amit Tommyval csinál, csinálja ok, de ahogy mozog, kiütközik rajta hogy meleg..és ez számomra kicsit ront a képen....
De imádom őt mindenestül ettől függetlenül:D
ezt kibeszéltétek baa...
amúgy nekem se baj, mert azt se tudom ki az, és talán jobb is így
Először is: eléggé fárasztó már ez a téma. Egy Glambert nem foglalkozik már azzal,hogy így meleg,úgy meleg,miért meleg,hogy meleg. Nekünk ez természetes. De még mindig találkozom ilyen kérdésekkel,és olyan megjegyzésekkel,hogy kár ,hogy meleg blablabla.
Ha nem lenne meleg akkor mi lenne? :) Feleségül venné bármelyikünket? Nem. Hát akkor meg?
És most kitérnék arra amit te írtál. Ugye a GNT a szerelem és a szexualitás köré épült,a számok,a hangulat. És mivel Adam meleg, b*zisnak kellett lennie a show-nak érthető módon. Belevitte a műsorba,a saját énjét,amivel együtt jár a szexualitása is. Nyilván azok mentek a koncertjeire,akiket ez nem zavar,sőt ha a saját nevemben beszélhetek,nekem kifejezetten tetszett. A Fever az egyik legtüzesebb szám,imádtam az Adommy-jeleneteket.
Adam nem akarja,és nem is kell neki kevésbé önmagát adnia,hiszen ez ő. Már az elején választott egy utat: eldönthette,hogy megjátssza a hetero szépfiút,vagy önmaga lesz,és felvállalja azt ,aki. Ezt vagy elfogadják az emberek ,vagy nem. Én mindenesetre tisztelem ezért (is).
Úgyhogy értelmetlen ezen vitázni,erről beszélni,mert ha neked nem tetszik,akkor azokat a videóit ne nézd meg vagy,nem tudom. :D De ez ő,és ezt ki is fejezi,mindig.
18/L egy Glambert
Nem mondtam hogy zavar, egy szinten nekem is bejön, igen, lehet ezért tisztelni, nem is a viták miatt írtam, kedves 2. válaszoló, ha nem tudod ki ő, minek írsz ide?
Azért köszi...
Persze ,én értettem amit írtál,tudom ,hogy ettől még szereted. Csak mondom,hogy ezt így kell elfogadni. :) Az pedig már egyéni ízléstől függ,hogy mennyire tetszik ez valakinek. Ismerek olyat,aki nagy rajongó,de valahogy nem jön be neki ez az Adommy-s dolog,de elfogadja,csak nem nézi olyan szívesen ,mint mondjuk mások.
Egyébként imádnivaló ,ahogy Tommy is,a bécsi koncert óta "odavagyok" érte is :D
Én imádom a mozgását:D
Szerintem ő úgy ahogy van fantasztikus! A kisugárzása hihetetlenül szexuális, imádom az "Adommy jeleneteket", és minden egyes pillanatát amit a GNT alatt művelt! Élőben látni ezt egy álom volt...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!