Miért baj hogy Adam Lambert meleg? Kitárgyaljuk? (lent)
Nem azt akarom mondani hogy "kár hogy meleg".
Mert nekem édes mind1 lenne hogy az-e vagy sem, így is, úgy is kva jó hangja van, kva jó pasi:D
Csak a koncertjeit tudja (számomra)elrontani a viselkedésével...vagyis mozgásával.
Úgy értem pl. a Fever szám elején amit Tommyval csinál, csinálja ok, de ahogy mozog, kiütközik rajta hogy meleg..és ez számomra kicsit ront a képen....
De imádom őt mindenestül ettől függetlenül:D
Úgy értem akkor amikor én megismertem BB-t már megvolt a kis Glambert csapat, én sem az elsők közt csatlakoztam...
És tudom, hogy most egymástól független dolgokat írtam:D De nagyjából remélem érthető! Próbálok összeszedni és nagy vonalakban leírni mindent...:D:D:D
Jaj persze, értek mindent. Ha esetleg van kedved hozzá, adok egy msn-t, hogy ne itt kelljen így írkálni.
Látom hogy próbálsz folyamatosan írni, én itthon vagyok egész nap, mint írtam betegen :(
Én pedig idióta voltam. Nyáron ilyen manga lázban égtem, és esténként leültem az animax elé, és volt hogy nem manga ment, hanem az idol 8. szériája, de elkapcsoltam, hogy 'áh baromság'. De majd lehet, hogy keresek egy torrentet és letöltöm:D
Igaz..Nekem mondjuk az is elég lenne ha így utólag megnézhetném...Próbáltam letölteni a GNL-et de nem megy...
Az Idol meg szerintem nincsen fönn...mindjárt megnézem és írok ha megvan...
Nincs fönn sehol az Idol.
Am elolvastam az interjút amit írt valaki, sok érdekes dolgot tudtam meg róla:D
Most a kislemezeit próbálom leszedni a netről.
Én igazából inkább letöltöm, mint megveszem...
tegnap 20:33 vagyok és 18 éves. :D
Örülök hogy tetszik az oldal.
Az Idol fent van yt-on LexieLambert jóvoltából! :) http://www.youtube.com/user/LexieeLambert itt megtalálod az összes részt. DE a GNL-ot is feltöltötték ,arra majd rákeresek.
Akkor már ketten segítünk ;)
Én személy szerint biztos vagyok abban,hogy elhozzák a következő turnét ide,mert már több promot kap stb.
A magyar sony dolgozik az ügyön. De szerintem idén már nem lesz koncert,mert ha ősszel jön ki a lemez ,szerintem januárnál előbb nem indul turnézni. És nem is akar most szerintem egyben 6 hónapig folyamatosan úton lenni,mert azért megviselte a GNT. :)
Én a magam részéről,minden
Ne máár...
Én addig nem akarok várni...
Köszi hogy te is írtál megint, örülök hogy ilyen 'sikeres' lett a kérdésem:)
21 válasz:D
Az idolos linket nagyon köszi, és az oldal amit mondtál, ott én találtam egy vidisorozatot, GNL címmel de nem vagyok benne biztos hogy az az, mert ha így mindet föltennék, akkor senki nem venné meg...
A Vevo tett fel hivatalosan néhány videót a DVD-ből,promo céljából,de aki már megvette a DVD-t feltöltötte az egészet. DE majd este még rákeresek,mert most nem találom. :D Olyat akartam neked linkelni,amit egy ember töltött fel.
Megkérdezhetem melyik a kedvenc számod?:D Csak hogy megtudjunk rólad valamit.:D Persze csak ha nem gond. :D
Én még annak örülök nagyon, hogy Adam újra dolgozik Ryan Tedderrel, aki nagyon jó számokat hozott össze a FYE lemezre is (Sleepwalker, Master Plan)
És még jó sok kiváló előadóval*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!