Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért baj hogy Adam Lambert...

Miért baj hogy Adam Lambert meleg? Kitárgyaljuk? (lent)

Figyelt kérdés

Nem azt akarom mondani hogy "kár hogy meleg".

Mert nekem édes mind1 lenne hogy az-e vagy sem, így is, úgy is kva jó hangja van, kva jó pasi:D

Csak a koncertjeit tudja (számomra)elrontani a viselkedésével...vagyis mozgásával.

Úgy értem pl. a Fever szám elején amit Tommyval csinál, csinálja ok, de ahogy mozog, kiütközik rajta hogy meleg..és ez számomra kicsit ront a képen....

De imádom őt mindenestül ettől függetlenül:D

2011. márc. 28. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
ma 12:20-as voltam:D Kavarodás lesz itt:D
2011. márc. 31. 14:05
 42/68 A kérdező kommentje:

Köszi hogy itt keresgéltek tényleg:D

Nekem mind1 hogy mennyit dolgozik rajta, csak jó legyen:D

Fúú nagyon sok kedvencem van. Inkább megindoklom melyiket miért szeretem. Annak több értelme van:)

Fever: Imádom a refrént:D Meg az egészet.

Aftermath: Gyönyörű a hangja és imádom a számot.

Sturt: A magyar szövege tetszik.

Sure fire winners: Tetszik a rekesztése nagyon, olyan gépies.

For your entertainment:Egy unalmas nyári éjszaka, pizsiben meg plédben a tv előtt, életemben először hallottam:D A klipp megragadott.

Pick u up: Csak tetszik:D

Voodoo: Kiráz tőle a hideg ha hangosan szól:D

Master Plain: Megint csak a refrént szeretem.

És az abszolút kedvenc a Sleepwalker:D

2011. márc. 31. 14:14
 43/68 anonim ***** válasza:

ma 14:04-es vagyok!

Megkérdezhetem, hogy az Aftermath-nak melyik verziója áll hozzád a legközelebb? ("eredeti", remix, acoustic)

2011. márc. 31. 14:20
 44/68 A kérdező kommentje:
Fúú szerintem én egyiket sem ismerem, csak ami a dc-n van rajta...de mindjárt megnézem:)
2011. márc. 31. 14:24
 45/68 A kérdező kommentje:

Utánnajártam, a remix is meg az acoustic is jó, de inkább a remix meg az eredeti jön be a legjobban:D

Nektek?

2011. márc. 31. 14:32
 46/68 anonim ***** válasza:

Hát nehéz választani, mert nekem mindegyik nagyon tetszik, viszont az eredeti és az akusztikus az örök kedvenc:) A remix is nagyon jó, azt is imádom!

Ezt a dalszöveget nem lehet felülmúlni...:)

2011. márc. 31. 14:39
 47/68 A kérdező kommentje:

Tényleg szinte mind nagyon jó száma:)Pár száma van amit nem szeretek annyira de a legtöbb favorit:)

Kérdezzetek bátran, szívesen beszélek bármiről:)

2011. márc. 31. 14:46
 48/68 A kérdező kommentje:
És hogy ne legyen kavarodás, mindenki írhatna a komment végére egy nevet, és akkor tudjuk hogy melyiket ki írta:)
2011. márc. 31. 15:09
 49/68 anonim ***** válasza:

ma 13:31-as vagyok és ezentúl Nellie :D

Nekem az Aftermath akusztikusan az örök kedvenc,élőben,mert így lehet érezni leginkább az igazi üzenetét a dalnak. Gyönyörű szép a szövege,és Adam hangjával,az a szám tökéletes én úgy gondolom.

Az eredetit is szeretem és a remixet is,utóbbi ugye a Trevor Project-nek készült. Az Aftermath nálam felülmúlhatatlan és nem csak Adam számai közül ,hanem úgy általában is.

A másik kedvencem pedig a Can't Let You Go. :D

DE persze a FYE-ről mindent imádok,a Loaded Smile és a Soaked kivételével.

A Strut-nek is nagyon jó a szövege,a FYE szintén kedvenc,a Fever szexi ,és imádom a Voodoo misztikus hangzását is.

Az idolosok közül a Mad World,WLL,Tracks of my Tears,Black or white.

Az idol előttiekből pedig Glamorize,IS Anybody Listening, Live the life remix, Pop goes the camera....

Nem is sorolom tovább... :D

2011. márc. 31. 15:45
 50/68 A kérdező kommentje:
Én az idol előttieket nem ismerem, sem az idolosakat...de majd megkeresem őket. A donwn the rabbit hole-ról mi a véleményetek/véleményed?
2011. márc. 31. 16:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!