Miért baj hogy Adam Lambert meleg? Kitárgyaljuk? (lent)
Nem azt akarom mondani hogy "kár hogy meleg".
Mert nekem édes mind1 lenne hogy az-e vagy sem, így is, úgy is kva jó hangja van, kva jó pasi:D
Csak a koncertjeit tudja (számomra)elrontani a viselkedésével...vagyis mozgásával.
Úgy értem pl. a Fever szám elején amit Tommyval csinál, csinálja ok, de ahogy mozog, kiütközik rajta hogy meleg..és ez számomra kicsit ront a képen....
De imádom őt mindenestül ettől függetlenül:D
Köszi hogy itt keresgéltek tényleg:D
Nekem mind1 hogy mennyit dolgozik rajta, csak jó legyen:D
Fúú nagyon sok kedvencem van. Inkább megindoklom melyiket miért szeretem. Annak több értelme van:)
Fever: Imádom a refrént:D Meg az egészet.
Aftermath: Gyönyörű a hangja és imádom a számot.
Sturt: A magyar szövege tetszik.
Sure fire winners: Tetszik a rekesztése nagyon, olyan gépies.
For your entertainment:Egy unalmas nyári éjszaka, pizsiben meg plédben a tv előtt, életemben először hallottam:D A klipp megragadott.
Pick u up: Csak tetszik:D
Voodoo: Kiráz tőle a hideg ha hangosan szól:D
Master Plain: Megint csak a refrént szeretem.
És az abszolút kedvenc a Sleepwalker:D
ma 14:04-es vagyok!
Megkérdezhetem, hogy az Aftermath-nak melyik verziója áll hozzád a legközelebb? ("eredeti", remix, acoustic)
Utánnajártam, a remix is meg az acoustic is jó, de inkább a remix meg az eredeti jön be a legjobban:D
Nektek?
Hát nehéz választani, mert nekem mindegyik nagyon tetszik, viszont az eredeti és az akusztikus az örök kedvenc:) A remix is nagyon jó, azt is imádom!
Ezt a dalszöveget nem lehet felülmúlni...:)
Tényleg szinte mind nagyon jó száma:)Pár száma van amit nem szeretek annyira de a legtöbb favorit:)
Kérdezzetek bátran, szívesen beszélek bármiről:)
ma 13:31-as vagyok és ezentúl Nellie :D
Nekem az Aftermath akusztikusan az örök kedvenc,élőben,mert így lehet érezni leginkább az igazi üzenetét a dalnak. Gyönyörű szép a szövege,és Adam hangjával,az a szám tökéletes én úgy gondolom.
Az eredetit is szeretem és a remixet is,utóbbi ugye a Trevor Project-nek készült. Az Aftermath nálam felülmúlhatatlan és nem csak Adam számai közül ,hanem úgy általában is.
A másik kedvencem pedig a Can't Let You Go. :D
DE persze a FYE-ről mindent imádok,a Loaded Smile és a Soaked kivételével.
A Strut-nek is nagyon jó a szövege,a FYE szintén kedvenc,a Fever szexi ,és imádom a Voodoo misztikus hangzását is.
Az idolosok közül a Mad World,WLL,Tracks of my Tears,Black or white.
Az idol előttiekből pedig Glamorize,IS Anybody Listening, Live the life remix, Pop goes the camera....
Nem is sorolom tovább... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!