Egyet értesz a hatósági intézkedéssel, miszerint MHVlog Tomi illegális autóbontóját fel kellett számolni?
Tényként kezelem, hiszen jogerős végzést kapott.
Megnéztem pár videóját, elég erősen hasonlított egy illegális bontóra (az udvar kinézetéből).
Règen elkövettem azt a hibát, hogy magyarázkodtam a saját igazamat bizonygatva. Felesleges, többet ilyen nem lesz.
Akit èrdekel kifizeti a jogtanácsost, de ne ossza meg itt mert úgyis bele fognak veszni. Mièrt? Mert csak.
Dühöngjetek nyugodtan, szereljetek otthon továbbra is, de sose tegyetek fel róla videót ès ne ismerjètek el.
Elolvasva a kérdező pár válaszát elég erősen hasonlít egy olyan emberre aki csak a száját jártatja, de igazából nem tud semmit (a semmitmondó válaszaiból). "Mert csak".
Ebből következve, hogy otthon tilos szerelni, akkor az összes autóalkatrész
kereskedő aki magánszemélynek ad el alkatrészt bűnt követ el?
Vagy szerelhetek otthon csak nyilvános videót nem csinálhatok róla?
Én is leírhatom, hogy megkérdeztem egy ügyvédet, mert jogtanácsos nem volt a közelben, és azt mondta szerelhetek otthon, de csak saját magamnak.
Gondolom ha kiég a lámpádban az égő, akkor hívod a villanyszerelőt, mert az is szakmunka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!