Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Egyet értesz a hatósági...

Egyet értesz a hatósági intézkedéssel, miszerint MHVlog Tomi illegális autóbontóját fel kellett számolni?

Figyelt kérdés

Tényként kezelem, hiszen jogerős végzést kapott.

Megnéztem pár videóját, elég erősen hasonlított egy illegális bontóra (az udvar kinézetéből).

2023. júl. 5. 13:44
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/183 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már az ügy vége, végjátéka. A nagyján már túl van, végzés van róla, hogy nem követett el bűncselekményt vagy szabánysértést. A viszontperelés kimenetele kétes lehet, mert a hatóság, az állami szervek mindenképpen meg fogják magukat védeni. Innen már csak a költség és idő megy az egésszel.

A helyében itt meghúznám a határt, már mindent megtett, mindenki tud róla, hogy intézik a dolgokat, hogy élnek vissza a hivatalnokok a helyzetükkel.

2024. aug. 17. 17:35
 102/183 A kérdező kommentje:

#101-nek

Vègig nèztem a videóit, magasra rúgta a vödröt. Viszont nem, hogy elnèzèst kèrtek volna Tőle, de mèg azon kínlódnak, hogy meg merte osztani a nagy nyilvánossággal a kollègákról kèszült hanganyagot, a szemèlyi jogokat nem csorbítván.

Nèzd meg a becsületes nepper munkáját, ugyan úgy nincs èrdemi változás továbbra sem, pedig számtalan alkalommal, számtalan fórumon, hivatalosan jelezte a totális fejetlensèget, szabály ès törvènysèrtèst.

Alátámasztott, jegyzőkönyvezett bírósági ügyek tömkelege elèrhető bárki számára online, de ezek elolvasására nincs igèny.

Balhèznak, időt töltenek az emberek csak a tèmában. Nincs èrtelme erről itt tovább beszèlni, de okulás gyanánt az utókornak legalább megmarad.

2024. aug. 17. 22:18
 103/183 anonim válasza:

Nos, remélem, hogy Tomi és hivatal minden dolgozója, aki asszisztált ehhez a mocsoksághoz (ja, és a kedves feljelentők és egyéb sz@rkeverő rosszakarók is) elnyerik méltó jutalmukat!

A karma nem felejt és mi sem!

febr. 16. 09:43
 104/183 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező volt a feljelentő anno Tomi tegnapi videójában elmondta. Volt benne egy rakat email is amiben fenyegeti őt a kérdező. Kedves K Adrián! Ez amit te csináltál egy olyan alja dolog, hogy ezt elmondani nem lehet, hogy lehet valaki ekkora beteg lelkű "ember" aki egy olyan országban ahol az aktuális kormány az unió utolsó helyére zullesztette az országot anyagi kárt okoz egy átlag embernek mint Tomi akinek egyben egy millioja sincsen. És a rendőrség, kormányhivatal meg asszisztalt is ehhez. Remélem ennél nagyobb öröm az életedben nem ér.
febr. 16. 11:44
 105/183 anonim ***** válasza:
A kérdező elég beteg ember lehet.
febr. 16. 12:01
 106/183 anonim ***** válasza:
100%
Amugy mit vártál? Hogy majd itt fognak neked igazat adni? Mindenki megirta a véleményét Tomi ügyével kapcsolatban. Már az elején feltűnő volt nekem és többeknek is, hogy nagyon a szíveden viselet az ügyet aztán megneztel tőle egy halom videot maje igazat adsz az embereknek aztán megint okoskodsz. Szánalmas f@sz vagy kérdező. Az nem zavar ami az orszagba megy? Egy kis emberre kell ramaszni? Egyébként csomóan kuldtek neki pénzt, fent volt több oldalon ezaz úgy. Nem jött össze a terved. Te rosszindulatu, gerinctelen egyed.
febr. 16. 12:14
 107/183 anonim ***** válasza:

Éppenséggel de...

Ki akart b4szni Tomival és ez összejött neki. Szegény gyerek eszi a mérget... én a helyében másnap zártam volna be a csatornámat és soha többet egy videót sem csináltam volna. Kemény hogy még így is folytatja.

febr. 17. 08:21
 108/183 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan ideges Tomi. Ezaz embernek nem mondható lény és a kormanyhivatal bíróság kéz a kézben több millió Ft kárt okozott neki. A kérdező egy jó nagy verést érdemelne, hogy egy pár hónapot korhazba töltsön. Legalább rájönne arra, hogy van az orszagba nagyobb baj is mint Tomi hobbija. Nem tudom hogy lehet valaki ennyire rosszindulatu
febr. 17. 09:20
 109/183 A kérdező kommentje:

[link]

12:03

🥲

febr. 17. 09:33
 110/183 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te egy beteg ember vagy. Javaslom menj el valami terápiára, mert ez tarthatatlan amit csinálsz. Nem szégyelled magad kicsit sem? Több milliós kárt okoztál egy átlag polgárnak! Nem tudod már tagadni, hogy te voltál bent van a szombati videójában Tominak.
febr. 17. 09:48
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!