Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Egyet értesz a hatósági...

Egyet értesz a hatósági intézkedéssel, miszerint MHVlog Tomi illegális autóbontóját fel kellett számolni?

Figyelt kérdés

Tényként kezelem, hiszen jogerős végzést kapott.

Megnéztem pár videóját, elég erősen hasonlított egy illegális bontóra (az udvar kinézetéből).

2023. júl. 5. 13:44
 181/185 A kérdező kommentje:

Nem tudod èrtelmezni amit leírtam. Akármit írsz, sincs igazad a hatósággal szemben.

Nem fogod rám erőltetni az igazadat, nem jó ajtón kopogtatsz.

tegnap 13:26
 182/185 anonim ***** válasza:
Szóval ha a hatóságok kib@sznak valakivel akkor csak a vádlott lehet a ludas? Nem lehet mert korlatolt vagy sajnos. Szóval az akkumulátor gyár rendben van ugyi? Csak egy kisember akinek hobbija van az baj?! Hangsúlyozom Tomi még mindig ebből él. Tehát akárki volt a bejelentő a cél elmaradt.
tegnap 13:36
 183/185 anonim ***** válasza:
Azt allitod te voltál egy felkészült jogi szaktanácsosnal aki elmondta Tomi videoi törvénybe ütköznek! Na ezeket a törvényeket egy éve nem sikerül ide belinkelni. Amúgy valószínűleg nem fizetsz más ember ügyében egy ügyvédnek..
tegnap 13:41
 184/185 anonim ***** válasza:
Volt maszti ma este a videóra? 🤡
tegnap 21:03
 185/185 anonim ***** válasza:

Tomi okos gyerek, szerintem már inkább élvezi ezt az ügyet.

Munkamániás, alapos ember. Az ilyenek inkább motiválják.

Szerintem már azt is kiderítette ki is valójában ká adrián.... már vádom a videót róla :D

tegnap 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!