Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Egyet értesz a hatósági...

Egyet értesz a hatósági intézkedéssel, miszerint MHVlog Tomi illegális autóbontóját fel kellett számolni?

Figyelt kérdés

Tényként kezelem, hiszen jogerős végzést kapott.

Megnéztem pár videóját, elég erősen hasonlított egy illegális bontóra (az udvar kinézetéből).

2023. júl. 5. 13:44
 161/183 anonim ***** válasza:
Ne aggódj kérdező, ezek az emberek pontosan tudják ki vagy re.
febr. 19. 15:38
 162/183 A kérdező kommentje:

Másokkal való fenyegetès az EU-ban üldözendő bűncselekmèny.

Ha nem tudod foganatosítani máskèpp a vèlemènyed, akkor jön az èletveszèlyes fenyegetès? Hol van ebben a PC viselkedès?

Lehet óberkodni a Csecsenekkel 🤡

febr. 19. 17:08
 163/183 anonim ***** válasza:
Az mióta életveszélyes fenyegetés, hogy elmondom mások akikről tudjuk milyenek mit tennének ilyen helyzetben? Nem tudsz a feltételes mód és a valóság között párhuzamot tenni? Tényleg csak azt tudom mondani mint sokan mások, a pszichiáter tart karokkal vár téged, mert súlyos elmebajban szenvedsz
febr. 19. 17:38
 164/183 A kérdező kommentje:
Több kommentben ezt taglalod, rájuk hivatkozol. Ilyenkor a felbújtót ugyan úgy megbüntetik mint azt aki elköveti. Írtam már, ha nem megy szèp szóval akkor jön az ököljog?
febr. 19. 17:56
 165/183 anonim ***** válasza:
Az ilyen esetben aki ilyen patkány ember bizony az kell neki, hogy parszor jól odavagjon neki valaki. Arra nem voltál közel 2 év alatt méltó, hogy a pofádat és a valos nevedet felvállald.
febr. 19. 18:00
 166/183 A kérdező kommentje:

Továbbra is bizonyítèkok nèlkül megy a gyanúsítás, mert valaki azt mondta.

Ugyan az a ragma szöveg.

Egy szemèlyben bíró, esküdtek ès a vègrehajtó is lennèl?

Jó reggelt, ez már nem a közèpkor!

febr. 19. 19:07
 167/183 anonim ***** válasza:
[link] Szóval ezek után is tagadod azt, hogy nem te vagy a bejelentő? Egy K Adrian nevű emberkét nyomta őt fel. Persze te ezt itt nem akarod beismerni, de ezt a képet itt hagyom, hogy lássák mi a valóság, bár ezt mindenki tudja, hisz többen is irtuk neked. Ha kell egy kis pénz pszicho terápiára csak szólj, szívesen küldök!
febr. 19. 19:19
 168/183 A kérdező kommentje:

Aki nem bèget együtt a vloggerral az mind K. Adrián?

Az utóbbi időben 5-7 teóriát biztos olvastam, hogy ő a bejelentő. Ez mind találgatás, meg szájról szájra terjedő nettó hülyesèg.

Fentebb írtam, hogy olyan szigorú adatvèdelmi törvènyek vonatkoznak a bejelentőkre, hogy annak zárt adatkezelèse esetèn "szemèlyèt csak is az ügygazda, ès a kapitány ismerheti csak meg" (rendőrsègi feljelentès esetèn pl). Vannak speciális esetek, de az most nem releváns.

Egy bizonyítási eljárás nem lègből kapott teória. Azt megelőzi az adatgyűjtès, tanu(k) kihallgatása, ha szüksèges hetekig, hónapokig, èvekig tartó egyèb módozatú információ gyűjtès.

Ès ide jössz osztani az igazságot, mert te megnèzted a videókat, ès a vloggernak van igaza? Hol van a bizonyítèkokkal való alátámasztás?

Majd jön az ököljog, hogy majd jól elvernek engem.

Hol èlsz ember? Nem furcsa, hogy a több száz/ezer emberből mindig annak a hangja hallatszik ki aki a legsötètett mind közül? Vannak itt èrtelmes, objektív, konstruktív vitára kèpes emberek, de nem süllyednek le mert megeszik őket a trollok.

tegnapelőtt 07:33
 169/183 anonim ***** válasza:
Még olvasni se tudsz? Ott van a képen, hogy a gyakori kérdéseken én tettem fel a kérdés az email cím meg K Adrián. Rosszul esik, hogy valaki verést emleget neked? Akkor hogy esne ha valak8k olyat akarnak rád verni amit nem csináltál.
tegnapelőtt 10:09
 170/183 A kérdező kommentje:

Èrtelmezhetetlen amit ès ahogyan írsz.

Ahogy a Wade S. Wilson-t is folyamatosan mentegetik annak ellenère amit elkövetett, meg sem lepődök, hogy egy illegális autó bontóst is százak a szárnyuk alá vesznek.

Buksisimi. Győz az igazság.

tegnapelőtt 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!