Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi történt Ariadne Grandéval???

Mi történt Ariadne Grandéval???

Figyelt kérdés

Régen láttam, akkor egy csodaszép nő volt tökéletes énekhanngal.

Most valami új film valami Wicked miatt feldobta a youtube egy néger boszorkány társaságában és totál lesokkolódtam azon, hogy milyen betegnek tűnik, mint akiből kiszívták az összes életerőt és mint akinek nem adnak enni.

Nagyon rossz társaságba vagy kezekbe kerülhetett, vagy mi történt vele? Senki sem szól neki a környezetében, vagy senki nem veszi ezt észre?

A barna haj is sokkal jobban állt neki, meg a szüleit sem értem vagy aki a közelében van, hogy senki nem akar segíteni rajta?

Nagyon aggódom!

Mi történt vele? Anorexia?

#anorexia #beteg #boszorkány #gonosz #elsorvad #Ariadna Grande
tegnap 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Lefogyott, talán anorexiás, de semmi közös hozzá. Ha neki így tetszik akkor így tetszik, úgy érzem elfelejted hogy ő is egy ember és nem egy bábú amit te vagy a média irányít. Az meg hogy egy színészre aki eljátszik egy szerepet úgy hivatkozol hogy "néger boszorkány" alapból nagyon sokat mesél. Ha meg Ariane Grande kinézete nem tetszik, akkor nem kell hogy nézd. Nem azért mondom mert annyira szeretem, abszolút nem érdekel, de szerintem nevetséges hogy még abba is belekötsz hogy milyen színű a haja.
tegnap 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
35%

Ez pont az a szakma ahol arra buzdítják az embereket (pláne a nőket), hogy tegyék tönkre magukat. Ráadásul kezdünk visszatérni a 90es évek divatjához, ami tényleg egy az egyben arról szólt, hogy mindenkinek csontnak és bőrnek kell lennie.

(#1 mi a bajod? tényleg durva látni amikor valaki egy életeket tönkretevő, vagy egyenesen gyilkos betegségben szenved nyilvánosan, az egész világ szeme láttára. Most oké hogy nem kell minden apróságba beleszólni, de azért nem jó érzés végignézni valaki leépülését)

tegnap 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
2. első vagyok, és te nem vetted észre a megfogalmazást és azt a stílust amit a kérdező megütött? Másrészt pedig hogy mi bajom? Ok, ez a kérdés megszületett és most mit tudtok tenni? Ariane Grande egy felnőtt ember, hiába nem értitek hogy mi történt vele nem tudtok változtatni.
tegnap 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ráadásul ez a kérdés már egyszer fel lett téve.
tegnap 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

*Helyesbítve szerintem folyamatosan felteszi. Nem csak a stílus hasonló, de a nevét sem jól írja. Ariana helyett mindig Ariadnát ír. Pl:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..

tegnap 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!