Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Selena...

Mi a véleményetek Selena Gomez új párjáról Justin után? Szerintetek is ronda vagy nem annyira?

Figyelt kérdés

Egyik nap olvastam egy cikket arról, hogy Selena Gomeznek új párja van, láthatóan boldog, azóta el is jegyezték egymást.

De azt is olvastam sokan támadják és kritizálják Selena választottját, hogy szerintük milyen ronda főleg az előző választásai után (Justinon kívül járt Nick Jonas-szal, Orlando Bloom-mal az ismertek közül).

Én személy szerint nem találom olyan rondának, és nem értem miért kell támadni csak ezért valakit, ha a partnere nem éppen felel meg ideálnak.

Itt gyk-n rendszeresen olvasom elkeseredett, sértődött kisfiúk szidalmazó kommentjeit, hogy nekik azért nem jut nő (de főleg jó nő nem) mert szerintük minden nő szép fiút akar (ha szemét is) vagy gazdag palit (abba most ne menjünk bele kikre lehet igaz, nem minden nőre).

De ha egy szép nő akár hétköznapi (mert környezetemben is láttam megszólják) akár ismert nálánál szerényebb külsejű vagy csúnyának mondott embert választ, már jönnek a rosszindulatú megjegyzések, húúúú hogy jöhetett össze egy ilyennel, vagy egy ilyen ronda pasival, stb.

Ha egy szép nő jó pasival jön össze, akkor rámondják ez a nő felszínes és csak a külső érdekli, ha átlagossal vagy csúnyával akkor húúúú igénytelen.

Egyrészt érdekel a véleményetek, milyennek találjátok Benny Blanko-t?

[link]

[link]

[link]

A másik ami érdekelne, miért baj ha egy szép nő átlagos vagy csúnya pasit választ? Miért kell egyből támadni?

Lehet valamiért megszerette, lehet az illető kedvesebb, gondoskodóbb, és jobb neki mint egy önző, hiú, bunkó szép fiú (nem azt akarom mondani hogy minden jó pasi ilyen).

De ha jó pasival lenne az lenne a baj.....

tegnap 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Biztos jó ember, de gusztustalanul ronda

(mondjuk nekem az exei sem tetszenek)

tegnap 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Majd ezzel is szakít két hét múlva, aztán jön a következő. Felesleges ennek nagy feneket keríteni.
tegnap 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

Justin egy kis semmi, de ez a mostani pali

Inkább zardaba vonulnék

Más nők ilyenhez csak azért érnek hozzá mert kell nekik a pénze. De Selena milliárdos és mégis vele van

Bolond az a nő

tegnap 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Én is így nézek ki körülbelül. Csak hajam sincs már. Nekem nő nem jut, csak ha fizetek érte.

INCEL/F

tegnap 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt tisztelem Selenában, hogy nem a külsőre meg a pénzre/hírnévre ment rá, de ezzel az erővel már velem is összejöhetett volna...
tegnap 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Pénzre, hírnévre? xd

Arra minek menne rá az egyik leghíresebb leggazdagabb celeb?

ma 04:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Én konkrétan irigylem, hogy ilyen pasi van mellette. Justinhoz képest egy főnyeremény. Mindenben támogatja, szereti és Selena ragyog mellette. Nyilván nem egy lúzer valaki, nem tudom mivel foglalkozik, de biztos jó abban, amit csinál, akárki nem kerül Selena közelébe. Justin egy toxikus kis önző görcs volt. De Selena felnőtt végre és jól választott.
ma 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
23%

Nyilván szakmabeli és valóban nem lúzer mert sikeres abban amit csinál, de könyörgöm. Azért a külseje büntet

Jay z kettő.

ma 10:46
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Azért gyerekek 😂😂

ma 10:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Én mint írtam, nem találom annyira rondának, persze lehet azért, mert láttam már ennél sokkal rosszabbat.

De szerintem Benny Blanco nem lenne olyan rossz pasi, valami normális frizura (ez a Pumukli séró senkinek nem áll jól), sport lehet javítana rajta.

De ha így is van hogy ronda, egyeseknek az lehet, kinek mi köze hozzá?

Az hogy néz ki, nem feltétlen ő hibája.

Az hogy valaki milyen, az illető személy hibája (ha valaki tapló vagy unszimpi).

Lehet Selena-nak most egy ilyen férfira van/volt szüksége, aki hozzá hasonlóan jó abban amit csinál (vagyis nem a pénzéért, hírnévéért van vele) de nem is egy pökhendi, terpeszkedő, magamutogató híresség.

Selena maga mondta többet nem randizik hírességgel amit meg is értek.

Nekem se tetszettek az előző pasijai sem, főleg a Justin nem, kis csontsovány nyálgép, semmi férfias nincs benne most sem.

A Justint sose kedveltem (a P. Diddy botràny miatt kezdtem csak kicsit sajnálni), egy önző, nárcisztikus arrogáns alak.

Pozitív dolog legalább ő maga elismerte hogy volt egy időszaka amikor rosszul bánt a nőkkel, Selena is mondta érzelmileg bántotta őt gyakran.

Mikor nem figyel oda magára, akkor Hailey-vel is elég durván bánik, annak a nőnek kötélből lehetnek az idegei.

De amúgy hétköznapi nőként (nemhogy hírességként) is nehéz megfelelő párt találni, akkor is ha nem feltétlen jó pasit keresünk (egy idő után nem a külső számít), nem feltétlen attól függ ki rendes és ki nem.

Egy ronda pasi is lehet szemét.

Hírességként annyiból nehezebb, nem lehet tudni előre ki akar vele lenni önmagáért, és ki pénzért és hírnévért, vagy mert rajta akar felkapaszkodni.

Mint szerencsétlen Britney Spears, összejött a csóró háttértáncosával aki azóta is belőle él és mindig csak kihasználta (ha milliárdoshoz megy hozzá, akkor megy a fikázás milyen pénzéhes és szídják többi nőt mind pénzre megy, ha szegénnyel jön össze akkor meg kétségbeesett és lúzer, meg megvette fiúját).

Vagy Kylie Minogue, főleg legutóbbi csak kihasználta.

Selena úgy tűnik most boldog, lehetséges az önző tirpák Justin után van egy normális párja aki a tenyerén hordozza, jól bánik vele.

Ez kellene számítson végre valaki aki értékeli őt, felemeli nem leértékeli és rátapos (átvitt értelemben).

ma 14:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!