Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lányok! Ti is odavagytok Evan...

Lányok! Ti is odavagytok Evan Petersért?

Figyelt kérdés

Elsőre pár éve az American Horror Storyban láttam szerepelni, teljesen odavoltam érte már akkor is, és mióta megnéztem a sorozatot amelyben Jeffrey Dahmert játszotta, úgy érzem a rajongásom iránta elérte a tetőpontot. Nem tudok elképzelni nála tökéletesebb férfit. Az arca, a mosolya, a mimikái, a teste, mindene hibátlan számomra. Mióta megnéztem a Jeffrey féle sorozatot, folyton rá gondolok egész nap, róla fantáziálok. Van aki hasonlóan érez? 😭

19/L

2023. jan. 2. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
91%

1 Ezt én a szájának néztem

2 na és? Mi van akkor?

3. Én vagyok a megszállott? Hónapok óta mindenkinek meg akarod magyarázni, hogy E.P. meleg és kész. Én vagyok megszállott? Hát te vetted a fáradtságot arra, hogy kikockázz egy jelenetet és kinagyíts egy képet, ahogy arra is, hozzászólásokkal ezelőtt, hogy összegyűjts kivágott meleg jeleneteket.

4. Számomra nem az kielégítő, hogy homofób vagy, hanem az, hogy ezt már szinte be is bizonyítod a hisztiáradatoddal. Jót mosolygok rajta, mit össze nem vergődsz itt.

5. "Huszadjara mondom hogy számomra megszűnik a vonzalom ha egy pasi nem hetero." - CSak tudod a lőtéri tetves kutyát nem érdekli ez. Senkit nem érdekel, hogy neked milyen preferenciáid vannak. Illetve megint kijelented, hogy "ha egy pasi nem heteró". Nincs bizonyíték rá, hogy E.P. nem heteró, az összes nyilvános kapcsolata nőkkel volt, szóval amíg nem coming outol egyet, addig ez nem kezelhető tényként. És ha még így is lenne, akkor se érdekel a világon senkit sem, hogy neked nem fog tetszeni.

És nyilvánm most sem jön be, mert már annyiszor kifejtetted, hogy fujj, és jajj.

6. Továbbra sem értem, hogy mindezek fényében mégis mi a büdös frászért írkálsz még midnig egy olyan kérdés alá, aminek az a lényege, hogy tetszik-e az adott színész vagy sem. Szó szerint hónapokkal ezelőtt kifejtetted, hoyg nem. Felfogtuk. Akkro most már lehet takarodni.

2023. ápr. 6. 20:18
 72/78 anonim ***** válasza:

1 Ezt én a szájának néztem

😂😂😂

Köszönjük Emese.

Egy mondatod nem vagyok hajlandó elolvasni többet. Orvost.

Ezt a stílust meg hagyd meg csenyétének, ott hallottam utoljára.

2023. ápr. 6. 23:30
 73/78 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Dettó ugyanaz.

2023. ápr. 6. 23:31
 74/78 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként teljesen felesleges azon vitázni, hogy mi a véleménye valakinek arról, ha egy színész férfiakkal csókolozik filmekben. Ha tetszik, ha nem, akkor sem fogsz vele összejönni, szóval igazából semmi értelme a vitának. Ő egy jó színész, ha hetero, ha meleg, ha biszex, nem számít.
2023. ápr. 12. 13:31
 75/78 anonim ***** válasza:
Tökéletesen nem számít, csak az idegesítő, hogy itt győzköd, hogy márpedig meleg és kész, miközben neki ezzel baja van. Akkor nem kell ide kommentelni. Amúgy miafene az a csenyéte ? :D
2023. ápr. 18. 03:35
 76/78 anonim válasza:
93%
Én is rohadtul oda vagyok érte! Már az AHS óta!!!
2023. máj. 13. 19:54
 77/78 anonim ***** válasza:
Elég bugyiszaggató kinézete van :D
2023. jún. 8. 18:37
 78/78 anonim ***** válasza:
Az AHS óta odavagyok érte.
2023. nov. 17. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!