Lányok! Ti is odavagytok Evan Petersért?
Elsőre pár éve az American Horror Storyban láttam szerepelni, teljesen odavoltam érte már akkor is, és mióta megnéztem a sorozatot amelyben Jeffrey Dahmert játszotta, úgy érzem a rajongásom iránta elérte a tetőpontot. Nem tudok elképzelni nála tökéletesebb férfit. Az arca, a mosolya, a mimikái, a teste, mindene hibátlan számomra. Mióta megnéztem a Jeffrey féle sorozatot, folyton rá gondolok egész nap, róla fantáziálok. Van aki hasonlóan érez? 😭
19/L
Na igen, itt durva
Dehát mindenki megöregszik, ma már ennek az árnyékában sincs…
Meg amugy hétköznapokon nagyon nem ad magára :D
Én láttam az AHS első két évadát, de akkor még nem tudtam, ki ő. Aztán jött a Dahmer-hájp, megnéztem, és hűha, nagyon megjegyeztem magamnak, rákerestem meg minden, és akkor esett le, hogy ja, ezt a srácot én már láttam korábban. De érdekes, akkor nem ragadt meg, viszont a Dahmerben... Fú, hát nem rugdosnám ki az ágyból :D
Van az a rész, talán a harmadik epizódban, amikor Jeff megpróbál önkielégíteni valami magazinban nézegetett csajokra, de hát nem megy neki, mert nem heteró. Na ott az a mellkas, anyám, az a köldök, azok a hangok... elképzelem, hogy ezt a stáb előtt így tényleg lenoymta, hát ott nedveztem volna össze magam, ha fogni kellett volna a kamerát közben. Ezt a részt többször is visszatekertem, és kb ez adta meg a "szexuálisan irtóra bejön" ízt a sráchoz.
Sajnos néztem róla fotókat, videókat, interjúkat, de a hétköznapi kinézete sokkal kevésbé jön be, és a szőke haj sokkal jobban áll neki, mint a barna. A barna szeméhez a barna haj, meg amikor még ilyen kis idétlen szakállat is növeszt, az nagyon átlagos, tucatsráccá teszi, de a Dahmerben iszonyatosan jól néz ki.
Egyébként nemsokára, pár napon belül Golden Globe díjkiosztó, remélem megkapja, nagyon megérdemli (nem azért, mert jól néz ki).
Nekem az életben jobban bejön, mikor felhosszu hullámos haja van, a dahmerben szinte nem is hasonlít magára és egy ilyen sejpítő meleg gyerek sosem jönne be, szóval én a sorozatban is magát láttam benne.
Az american animals-ban hosszabb barna haja van és ott végre egy big dick energy pasit játszhatott, nem egy tutyi mutyi meleget :D
Valami nagyon lehet benne ha ennyire felkapták
De engem már egy kicsit kiabrandit hogy mennyi meleg szerepe van és hány pasival kellett smarolnia
Egy igazi hetero ettől undorodna szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!