Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lányok! Ti is odavagytok Evan...

Lányok! Ti is odavagytok Evan Petersért?

Figyelt kérdés

Elsőre pár éve az American Horror Storyban láttam szerepelni, teljesen odavoltam érte már akkor is, és mióta megnéztem a sorozatot amelyben Jeffrey Dahmert játszotta, úgy érzem a rajongásom iránta elérte a tetőpontot. Nem tudok elképzelni nála tökéletesebb férfit. Az arca, a mosolya, a mimikái, a teste, mindene hibátlan számomra. Mióta megnéztem a Jeffrey féle sorozatot, folyton rá gondolok egész nap, róla fantáziálok. Van aki hasonlóan érez? 😭

19/L

2023. jan. 2. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
0%

"Remelem hogy csak 13 éves vagy, mert az ilyen szintű rajongás nem egészséges felnőtt korban." - Az olyan szintű mocskolódás és a saját elméletgyártásba beleszőtt melegutálat sem, amit te képviselsz, szóval mély levegő, nyugszik a beteg.

"Ryan murphy-nek a 150 millió dolláros vagyonával meg már annyira nem kell gyarapodnia, ismertségben sem, hogy csak úgy merő jóindulatból futtasson valakit - miért ne? Miért kell mindig rosszat feltételezni az emberekről? Miért ne lehetne a tehetséggondozás a hobbija, vagy csak egy jóleső cselekedet? Nevezhetjük filmipari jótékonykodásnak is, vagy tudod mit, na ezen ki fogsz akadni, egyszerűen barátságnak. Több tucat ember meghallgatott Dahmer szerepére, majd inkább felhívta Evant, hogy ő lenne a legalkalmasabb. Ami teljesen logikus, mert őt már ismeri, tudnak együtt dolgozni, tudják egymást segíteni. De persze a te fejedben ez mind perverz és alattomos indíttatásból történt, ennek ellenkezőjéről úgysem tud senki meggyőzni. Jó, hát ha neked így kényelmes, csak akkor nem értem, minek írsz újra és újra egy gyakorlatilag rajongói kérdés alá, miközben láthatóan és érzékelhetően megveted ezt az embert, mert nem tetszik sem a kinézete, sem a művészete, sem az LMBTQ közösséghez való hozzáállása.

Hogy mit tárgyalnak a redditen, hát az pont annyira releváns, mint hogy mit tárgyalnának egy bármilyen bulvárlap vagy facebook kommentszekciójában. Nyilván vannak még hozzád hasonló emberek.

"valószínű meg ha ide is jön evan lesz esélye egy random magyar lánynak" - egyrészt, mire? másrészt, szigorúan elméletben, miért ne. Bár nem valószínű, épp csak kizárni sem lehet. De kösz a pontosítást, bár értelmes ember erre a következtetésre eljut magától is, én csak a pontatlan megfogalmazásodra reagáltam.

"ha kapcsolatról van szó, akkor reagáljon így egy hetero férfias férfi, inkább minthogy ennyi meleg jelenete legyen." - Itt összemosol két külön témát. 1. Tehát szerinted az rendben lévő, hogy ha egy srác bepróbálkozik egy másiknál, és az nem meleg, akkor nyugodtan le lehet ütni bárkit, előzetes érdemi diskurzus nélkül... Na ez a tahóság. Senkire sincs ráírva a szexualitása, és értelmes ember ilyenkor közli a másikkal, hogy bocsi, de én nem fiúkra hajtok, a másik értelmes ember meg ere elnézést kér és arrébb megy. De Tahófalván bizonyára előbb ütnek, aztán kérdeznek. 2. Ebből a példából semmiféle egyenes logikával nem következik, hogy egy művésznek milyen művészeti ágakban és milyen kompozíciókat/jeleneteket/témákat kell alkotnia/megvalósítani/feldolgoznia.

Semmi baj, ha nehéz a szövegértés, javaslok sok olvasást, jó irodalmat, önismereti könyveket, pszichológiai témájú cikkeket, talán még van számodra remény, és nem mindig leszel ilyen kétbites. Szia, örvendtem.

2023. jan. 13. 13:08
 52/78 anonim ***** válasza:
76%

szóval mély levegő, nyugszik a beteg.

😂😂

Na igen ez az ami már 14 évesen SEM volt vicces, bár én egy nagyon jóhírnevű budapesti 6 osztályos gimibe jártam, nem ózdi szakmunkásba, ott elhiszem hogy ez vót a menő oltás. Tovább nem olvastalak.

2023. jan. 13. 18:15
 53/78 anonim ***** válasza:
36%
Téged minősít, ha tovább nem jutottál az olvasásban, kár volt a jó iskolába fektetni, nem volt hatékony. Ilyen az, amikor elfogynak az érveid, és már csak személyeskedéssel, ostoba és erőltetett sértésekkel próbálsz meg támadni. Különben meg mintha azt írtad volna, hogy nem válaszolsz többet nekem... látom idegesít, hogy alulmaradtál egy vitában, de semmi baj, lehet ezen segíteni, csak még finomítanod kell a vitakultúrát. Egyszer sikerülni fog.
2023. jan. 14. 00:12
 54/78 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az esetem, de jó színész, na meg a sminkesek, fodrászok is jó munkát végeztek. Nagyon hasonlít a sorozatban az igazi Jeffrey Dahmerra, pedig a valóságban nem annyira ugrana be róla.
2023. febr. 8. 22:16
 55/78 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem meg pont hogy egyáltalán nem emlékeztet dahmerre, pedig szerintem fontos lenne Hollywoodban hogy olyan színészt válasszanak, aki azért emlékeztet az eredeti személyre

Ott van pl Joseph morgan, az arca is hasonlít dahmerre, a haja pont olyan színű, világosbarna/szőkésbarna, ehhez képest evannek meg befestették csibesárgára…

2023. febr. 10. 17:24
 56/78 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem annyira a hasonlóságra mentek, hanem a megbízhatóságra. Hogy képes jól eljátszani, megbízható, felszedi a 10 kiló izmost aztán leadja, nem borul meg lelkileg a forgatás közepén, van horror tapasztalata. A kinézetet úgy-ahogy megoldják a sminkesek és fodrászok. Sose hallottam még erről a Morganről, ki tudja, alkalmas lett volna-e erre, és hogy bárkinek akinek érdemlegesen szava volt a castingban, eszébe jutott-e. Plusz ne felejtsük el, hogy ez üzlet is, EP-nek meg már volt egy stabil rajongói bázisa, hát elég valószínű volt, hogy ők meg fogják nézni másik szerepben is a kedvencüket.
2023. febr. 11. 05:26
 57/78 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván mivel murphy volt a producer, így persze hogy evant kéri fel, főleg hogy ez megint egy meleg szerep volt ahol össze tudta tenni újabb pasikkal. De erről már volt szó

Joseph morgan a vampinaplok miatt lett híresebb, öt is nézték volna és tényleg hasonlítanak egymásra, szerintem az egy nagyon nagy pluszpont filmek terén.

Nem mellesleg szerintem jobb színész mint evan, legalább is számomra az.

És nem vagyok vampirnaplok fanatikus, nem azért mondom.

Evan meg elvileg nagyon megborult, legalábbis hónapok óta ezzel promozzak a sorozatot meg a mai napig… kicsit már cink szerintem hogy egy felnőtt férfit ennyire sajnaltatnak egy szerep miatt…

Nekem fogalmam sincs a színészetről az teny, de nem értem hogy miért kell kiborulni azon ha gyilkost, beteget kell játszani. Ez a lényege a színészetnek.

2023. febr. 11. 06:32
 58/78 anonim ***** válasza:
62%
Azért ez egy kannibál sorozatgyilkost játszani kicsit durvább lehet lelkileg, mint pl egy Tarantino féle öldöklős filmben. Meg ez a sorozat azért szépen felépítette a személyiségét a gyermekkori csalódások, a szülei válása stb. Én elhiszem, hogy ez sokkal megterhelőbb, mint egy fiktív öldöklős film, ahol általában alig derül ki valami róla, hogy milyen út vezetett a gyilkolásig.
2023. febr. 11. 13:41
 59/78 anonim ***** válasza:
25%
Na már megint itt van a homofób csaj. Csak tudnám, mit keres egy ilyen kérdés alatt, ha amúgy nem is jön be neki Evan, semmilyen szinten...
2023. febr. 11. 21:42
 60/78 anonim ***** válasza:
100%

Fú micsoda parázs vita alakult itt ki evan “melegségéről” 😂😂😂

Én pont ezen gondolkodtam hogy vajon milyen érzés lehet hetero színészeknek férfit csókolni.

Bár én nagyon érzékeny vagyok ezzel kapcsolatban, soha nem lennék színész, már csak ezért sem, képtelen lennék olyanhoz hozzáérni aki nem vonz.

Sőt én lányt sem tudnék megcsókolni, számomra lehetetlen küldetésnek tűnik.

Bár lehet nekik ez semmiség és pont azért színészek, hogy ki tudják kapcsolni az érzéseiket.

Azért szívesen megkérdezném hogy mire gondol egy hetero színész miközben ennyi meleg jelenete van, főleg hogy a legtöbb hetero fiú mindig hirdeti hogy ők mennyire undorodnak a többi fiútól és hogy soha nem csinálnának ilyesmit. Legalábbis az én környezetemben.

Sőt nekem a családom pl. nagyon konzervatív meg vallásos, sőt az apám konkrétan homofóbnak mondható, egy evan-t hazavinnék kitérnének a hitükből az biztos 😂😂

De szerintem evan tartja a rekordot már férfi csókok meg jelenetek terén 😂

Egyébként én nem ismertem eddig és miután rákerestem pont egy olyan cikket találtam róla ahol csokorba szedik hogy “fiúk akiknek már megvolt evan peters a vásznon”, annyian voltak hogy én azt hittem ő meleg és azért kap ennyi ilyen szerepet 😂😂

Aztán most már látom hogy nem mivel hallottam beszélni meg olyan cikket is láttam ahol a volt barátnőit veszik csokorba.

Amúgy nem túl szerencsés szegényem nők terén, 2 volt csaja is pár hónappal szakítás után már terhes lett a következő csávójától. Ugye Emma Roberts, meg halsey… 🫣🫣 hát milyen lehet ezt feldolgozni… vele szakítanak, aztán a következő pasitól szinte azonnal jön a gyerek. És ezt ketten is megcsinálták vele… Emma 7 évig volt vele, aztán valaki mástól ilyen hamar terhes lett… kemény lehet érzelmileg.

Aztán volt egy ismeretlen model csaja, aki csak kihasználta, posztolt róla, a magánéletéről, meg így akart híres lenni. Legalábbis fórumokon ezt írták… nincs szerencséje a szerelemben…

Külsejére visszatérve én csak azért néztem végig a sorozatot mert nagyon tetszik benne, tényleg van valami a csávóban mert a sorozatban nagyon maradandó az egész lénye, aurája.

Ami érthetetlen hiszen pont egy lúzer motyogó karaktere van és még így is nagyon hot benne.

Talán pont ezért, mert nem kellene annak lennie és még a karakter ellenére is az.

Jobb a soriban mint a való életben.

2023. márc. 1. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!