Szerintetek is tök jól áll Evan Peters-nek a szemüveg?
Figyelt kérdés
A Jeffrey Dahmer sorozatban. Azt csak a szerep kedvéért vette fel, vagy ő amúgyis szemüveges? :)2022. okt. 11. 19:05
1/23 anonim válasza:
Nincs rajta dioptria, az is látszódik.
2/23 anonim válasza:
Nem szemuveges de szerintem neki minden jol all, mar az AHS- ota folyik erte a nyalam 😂
3/23 anonim válasza:
Én csak most ismertem meg de még kannibál pszichopata lúzer szerepben is folyik rá a nyalam sajnos, meg akkor is ha más pasikkal smárol :D
5/23 anonim válasza:
Inkàbb nem írnám le mit tennék vele, sajnos ez nem a sex kategoria biztos bannt kapnek 🤤😂😂
6/23 anonim válasza:
Mikor full meztelenre vetkőztették a rendőrségen 😂😂 milyen teste van már 🙄
7/23 anonim válasza:
Nyilván amiatt vetkőzik simán meztelenre, mert jóteste van. :)
Meg a pénisze sem kicsike.
:)
8/23 anonim válasza:
Utolso😂😂😂
Kar hogy nem lehet klonozni a csavot sajnos sosem lehet a mienk 😢
9/23 anonim válasza:
Nem tudom a “nem kicsi péniszéről” honnan van info :DD
Az a baj hogy nekem már a meleg karaktere tetszik, elég beteg lehetek :D
10/23 anonim válasza:
Nem tudjátok hol lehet szerezni olyan AHS -és pólót amin Evan van? :D vagy párna 🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!