Szerintetek is tök jól áll Evan Peters-nek a szemüveg?
Figyelt kérdés
A Jeffrey Dahmer sorozatban. Azt csak a szerep kedvéért vette fel, vagy ő amúgyis szemüveges? :)2022. okt. 11. 19:05
11/23 anonim válasza:
Nem bocsi én csak felhasználom a fantaziaimhoz a pasit, nincs póló 😂
12/23 anonim válasza:
Szegény sokat csuklik mostanában szerintem , mindenki rávan izgulva 🤣 de azert egy Evan-os parna jolenne, tobbet ugy sem kapok belole 🥲🤣
13/23 anonim válasza:
Én is mióta megnéztem a sorozatot napok óta Evanre gondolok, róla fantáziálok, megszállottja lettem.😫
19/L
14/23 anonim válasza:
Nekem csak a Dahmeres sorozatban tetszik, amúgy a való életben olyan, mintha egy másik ember lenne. Pedig amúgy sosem tetszettek a szőke és a szemüveges férfiak sem, pláne nem a kettő együtt. De neki jól áll valamiért, meg az a 80-as évekbeli öltözködési stílus és frizura is valahogy jobban tetszik, mint a mostani, szóval gondolom ez is számít. Na meg a beszédhangja is kellemes.
15/23 anonim válasza:
Azért az AHS -ban sem semmi :)
16/23 anonim válasza:
Kar hogy olyan mérhetetlenül xar az a sorozat :D legalábbis számomra
Elkezdtem nezni de már az első évadban képtelen voltam felfogni hogy most ki halt meg, ki nem, vagy mi az isten történik :D
Én nem értem hogy lehet azt nezni.
17/23 anonim válasza:
Egyik sorozatban/filmben sem látni a farkát, úgyhogy nem tudom honnan az infó.
18/23 anonim válasza:
17 látni nem látni de ő maga mondta hahaha
20/23 anonim válasza:
Basszus ha ennyire érdekel rakeresel hogy hol és mikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!