Lányok! Ti is odavagytok Evan Petersért?
Elsőre pár éve az American Horror Storyban láttam szerepelni, teljesen odavoltam érte már akkor is, és mióta megnéztem a sorozatot amelyben Jeffrey Dahmert játszotta, úgy érzem a rajongásom iránta elérte a tetőpontot. Nem tudok elképzelni nála tökéletesebb férfit. Az arca, a mosolya, a mimikái, a teste, mindene hibátlan számomra. Mióta megnéztem a Jeffrey féle sorozatot, folyton rá gondolok egész nap, róla fantáziálok. Van aki hasonlóan érez? 😭
19/L
Én nem értem hogy mi ez a hatalmas nagy rajongás iránta pont egy ilyen sorozat után…..
11, na az a tutyimutyi meleg, szemüveges, motyogo karakter aztán sokat hozzáadhatott :DD
16, akkor már annyira mégsem vagy az :D
15, na mert minek kellene átjönnie abból a karakterböl? :DD
Az Ahs-ben régen bejött, a dahmer sorozatot nem láttam, csak hallottam róla, de google-on egyszerűen szörnyű képek vannak róla. xD Bár lehet, hogy csak megöregedett és azért nem találom már jókepűnek. Szerintem ez volt a peak-je:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!