Lányok! Ti is odavagytok Evan Petersért?
Elsőre pár éve az American Horror Storyban láttam szerepelni, teljesen odavoltam érte már akkor is, és mióta megnéztem a sorozatot amelyben Jeffrey Dahmert játszotta, úgy érzem a rajongásom iránta elérte a tetőpontot. Nem tudok elképzelni nála tökéletesebb férfit. Az arca, a mosolya, a mimikái, a teste, mindene hibátlan számomra. Mióta megnéztem a Jeffrey féle sorozatot, folyton rá gondolok egész nap, róla fantáziálok. Van aki hasonlóan érez? 😭
19/L
Csak amikor tate Langdont játszotta.
Na az az igazi fiatal szépfiú.
Itt szavak nincsenek rá. Egyik legszebb akit valaha láttam.
Kár hogy azóta már meg sem lehet ismerni.
Itt pl. borzalom (szerintem)
De tate-ként gyönyörű volt.
Ha tiniként találkoztam voltam egy ilyen fiúval, mégha pszichopata is, meg is haltam volna érte
Ma már nagyon nem jön be.
59, jaj hadd legyen már az ember ott ahol lenni akar. Ha egy evanrol szóló kérdés alatt akarok lenni akkor ott leszek.
Én nem vagyon homofób, bár azzal sem lenne baj ha az lennék.
Csak kiabrandit ha egy pasi ennyit smarol más pasikkal főleg ilyen szenvedélyes formátumban
Azért ezt már egy kicsit túlságosan átélte full “hetero” létére, nem? 😬
Színésznő lennék Hollywoodban és nyomulna rám, mégha tetszene is, engem ez már kiabrandirana. Ennyit mondtam. Meg azt hogy sztem nem hetero.
De ha emiatt neked nem tetszik, meg kiábrándító, meg fujj, akkor nem igazán érthető, minek nyomod ezt sokadik válaszban. Mintha le akarnál beszélni másokat is róla, hogy nekik tetsszen, és meg akarnád magyarázni, hogy márpedig meleg és kész.
A színészi munka pont ilyen, és ebből látszik, hogy Evan nagyszerű színész, mert előadja neked a homárt sokadjára is úgy, hogy tényleg elhiszed. Na, hát megérdemelte az összes díjat, amit kapott.
Egyébként meg ez mnár ilyen trend Hollywoodban, látjuk, hogy gyakorlatilag már minden filmben van legalább egy meleg, ezeket a szerepeket el kell játszani valakiknek. Emiatt esetleg úgy tűnhet, hogy megugrott a meleg szerepek száma, és ha még úgy is jön ki, hogy egy adott színész többször (a trendnek megfelelően) alakít meleget, akkor megszülethetnek az ilyen kérdőjelek.
Amúgy meg, ha meleg lenne, nekem akkor is bejönne. egy csomó jó, helyes, meleg pasi van.
Amúgy ezen a gifen annyi látszik, amit a 63-as ide belinkelt, hogy egy másik csávó (ez tán Dahmer második áldozata volt?) hogy "lekapja", tisztán kivehető, hogy a nagy, szenvedélyes csók valójában abból áll, hogy a másik csávó Evan felső ajkát meg kb az orr alatti részét veszi szájba, szóval evannek meg marad a csávó alsó ajka. Semmi nyelv nem látszik. Tipikus filmes smár. Amikor látszik, hogy bedugják a nyelvüket, az már valami, de ezek ilyen jól kinéző kamucsókok.
Én is bármikor lesmárok így egy csajt, pedig nem vagyok leszbi.
Már ne haragudj, én már tényleg ejteni akarom ezt a témát, mert nem vezet sehova, nekem ez a véleményem, nektek meg más, de ez hol filmes csók? 😂
Sőt én panaszkodnék, ha 2022-ben színpadi csók lenne egy sorozatban filmben.
Ha 97-ben el tudták sullyeszteni a Titanicot, ha erőszakot, verést megcsinálnak a filmekben, akkor jó hogy nem már egy sima csókot úgy oldanak meg hogy elforditjak a fejüket a kamera elől, hogy ne kelljen a két színésznek megcsokolni egymást 😅😂
Én életemben nem láttam meg ilyet, talán maximum színházban
Ebben a jelenetben pont hogy meg a nyelvet is atdugja a másik srác. De ez így is van jól, nehogy már egy csókot ne tudjanak eljátszani.
Egy not meg ha nincs is rajta smink, meg 15 évvel idősebb is, nem tudom ez hogy jön ide, csak könnyebb lesmarolni elvileg heterokent mint egy férfit.
Annyi a végszó, hogy engem egyszerűen kiabrandit ha egy amúgy olyan pasit aki bejött volna látok ennyi meleg jelenetben és az az érzésem hogy nem hetero. Ennyit irtam.
Matt bomer is iszonyat helyes férfi, de soha nem vonzott mert tudom róla hogy meleg. Nem emberileg van velük bajom, csak a vonzalom nálam megszűnik ilyenkor. Ennyi
Bár a családomban van több ténylegesen homofób is, amivel én sosem értettem egyet, de lehet innen is fakad.
"Már ne haragudj, én már tényleg ejteni akarom ezt a témát" - marha egyszerű: ne írj többet. De nem bírod ki, mert minden áron meg akarod magyarázni, hogy a meleg jelenetek, meleg csókok gázak, és mi többiek értsük már meg, hogy ez nem okés, és cvsakis az lehet az oka, hogy E. P. titokban bu.zi és kész.
Ez a kényszerességed az oka annak, hogy ugyanazokat a köröket futjuk.
Olyat meg senki nem írt, hogy színpadiasnak meg elfordulósnak kell lennie egy csóknak. Én többször megnéztem ezt, nem látom a konkrét nyelvátdugást. De még ha így is lenne, az csak egy szerv. Nyilván előtte szájat öblítenek, rágóznak vagy valamilyen módon frissítenek, szerintem tisztább ilyenkor a színészek szája, mint amikor a hétköznapi életben lesmárják a nőjüket/pasijukat, szóval semmi undorító nincs benne, és lelkileg is fel lehetnek készülve, ezt vállalták, megcsinálják, és értelmes emberekkén tutána, mármint felvétel után nem köpködnek meg fujjognak, max félrevonulnak a mosdóba szájat öblíteni, ha szükséges. El tudom képzelni, hogy simán kollegiális a hangulat előtte és utána is. Túl sokat látsz és magyarázol bele, és nem tudod elfogadni, hogy nem értünk egyet.
az meg, hogy sokadszorra jössz az "én nem vagyok homofób" dumával már pont afelé kezd billenni, hogy de, ezért érzed szükségét annak, hogy újra és újra bizonygasd, hogy de nem, te nem, nemis. Ez amúgy teljesen érthető és létezo pszichológiai jelenség, a tagadással tereli el az egyén (akár tudatalatt is) a gyanút magáról. Minél hangosabban állítja magáról valaki, hogy mi vagy milyen nem, anál valószínűbb, hogy az ellenkezője az igaz, mert ha nem így lenne, nem érezné szükségét a bizonygatásnak, hiszen nincs oka rá, hogy féljen attól, hogy majd olyannak titulálják, amilyen nem.
Nem tudom hogy ennél mélyebb csókot lehet e adni, hacsak nem akarod megenni a másik manduláját.
És tessek ott van a pasi nyelvének negyede evan szájában.
😂😂😂😂
Te megszállott vagy. Embert nem láttam meg ilyen arrogánsan bizonygatni a saját véleményét
Hogy jön ide hogy mennyire tiszta a szájuk meg hogy tisztább mint mikor egy pár megcsókolja egymást? 😂 miről beszélsz?
És miért lenne neked olyan kielégítő ha én homofób lennék? Számomra messze nem az a legrosszabb emberi tulajdonság, lexarom ha bárki azt gondolja hogy az vagyok, főleg egy nevelten fórumon.
Huszadjara mondom hogy számomra megszűnik a vonzalom ha egy pasi nem hetero. Ennyi
Meg annyi hogy evan tuti rekordot döntött már férfi partnerek a vásznon kategóriában.
Valami nem stimmel azzal aki ennyire “nagy megmondó ember” az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!